Prensesss2016 Dilekulgtt soruna ithafen boş tenekeyiz😂😂 şaka şaka bugün 49. Gün hala olmadım sat 24 Nisan İlk defa bu kadar çok geciktim
myangelson Dilekulgtt sonuçlar enabiza düşmemiş her zamanki gibi öğleden sonra doktora gidicem artık 😅
Prensesss2016 Dilekulgtt 57. Günden selamlar hala olmadım duphaston biteli baya oldu pazartesi doktora gideyim diyorum sende olmuyor musun sorunun ne
myangelson Dilekulgtt beta dışında çoğu çıkmış 😂 neyse yarım saat sonra falan gideceğim artık bakalım 😅
myangelson MelodyFairy Dilekulgtt @Kivircik01 dediğim gibi negatif canimlar şaşırmadım yani 😂😂 farklı doktora girdim beta da bakılmış çocuk var mıydı dedi yok erken doğumla kaybettik 2 sene önce, yeni bıraktık korunmayı dedim negatifçıkmış maalesef dedi biliyorum zaten yine de kan vermişken baktirayim dedim 😅
melekmi22 Dilekulgtt ay ben gecikme yaşadım baktım negatif en son 10 günü geçti dedim.az bekle kızım sabret sonuç şuan 32 haftaligiz 🥰
Dilekulgtt melekmi22 yaaa allah bagislasin canim insallahh bende 5. Gun filan test yaptim negatif dahada yapmadim bugun 10.gun yarin bidaha yapicam test belki benimde senin gibi olur yaa 🥰
MelodyFairy myangelson yaaaa of tüh üzüldüm canım ama en azından kötü bir sonuç çıkmamış kan değerinde olsun zamanı geldiğinde olur inşallah Peki söktürücü falan verdi mi Bende akşam test yapayım diyorum eşime test al dedim gelirken umarım düzgün bir şey alır
myangelson Dilekulgtt ah bir bilsem kan degerlerin de mükemmel ben böyle değerler görmedim maşallah nazar değdirecegim diyor 😂😂😂
myangelson Kivircik01 aynen canım zaten negatif çıksa da üzülmem demiştim bu ara çok yoğun geçecek çünkü hamilelik olsaydı bütün işler eşime kalacaktı