Babymom07 Dilekulgtt ayy ben bunu çok fazla yaşadım normalde çok düzenlidir döngüm hamileliği planladıktan sonra değişti resmen benim 10 gün geçti hala negatif çıkıyordu test kan tahlili verdim o da negatif çıktı ertesi gün adet oldum
Dilekulgtt Babymom07 dogru diyosun aslinda cnm gecen ayda duzensiz oldum nu ayda normalde düzenliydi benimde korunmayi birakinca oldu aslinda
Babymom07 Dilekulgtt evet ama bu şekilde gebeliğe hazırlanıyormuş vücut inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ❤️🥰
Dilekulgtt Babymom07 kasim ayinda düşük oldu kendiliginden canm dahada olmadi nasip isleri rabbim jsteyen herkese nasip etsin cnm 🤲🏻
myangelson Kivircik01 benim hala gelen yok ama arada bir ağrı giriyor kasıklarıma bir de karnım çok şişti bugün rahatsızlık verecek derecede kan verdim bakalım yarına belli olur 😂
Kivircik01 myangelson benimde aynı öyle oldu birde daha önce böyle kaşık ağrısı çekmemiştim dedim var herhalde ama bu defa da olmadı inşallah sende vardır 🙏🏻
myangelson Kivircik01 hayırlısı olsun canım ama negatif olursa da üzülmem çünkü bu ara taşınma işlerimiz falan var öyle karambole değerlendirdik 😂 Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasıp etsin 🤲🏻
Kivircik01 myangelson aminn inşallah tabi üzülme ama öylesine bir şey yapınca sanki tutma olasılığı daha fazla oluyor 😂
myangelson Kivircik01 sağlık ocağında barkodun resmini de çektim ama yok sonuç bakılan site açılmıyor yarın doktora gidince öğreneceğim sonucu artık 😂😂