Kze 5 ay adet olmadim doktora gittim bir suru hormon testi yaptilar pcos teshisi konuldu daha sonra kanda 5 haftalik hamile oldugum ortaya cikti bebegim surpriz geldi🥹 aranizda adet olmadan hamile kalan var mi acaba benim gibi
Esum48 Kze benim de pcosum var sadece dogum kontrol hapiyla adet goruyordum ama evliligimizin 3.ayi hamile kaldim🤗
Serife22 Kze bende pcosum ilac kullaniyordum biraktim direk hamile kalmisim iki ayliga yakinken halime oldugumu ogrendim bende adet olucam diye bekliyordum korunmali iliski diye.
sutlukahve_ Bende 2,5 aydır adet olmuyordum duzensizlikten diye düşünmüştüm şubat ayında hamile oldugumu öğrenmiştim
Esum48 Kze kesinlikle oyle 🥰 bekarligimdan beri doktorlara gidiyorum hepsi umitsiz konusmustu normal yolla hamile kalamazsin dedi mucize oldu 🫠
sutlukahve_ Kze ben onu kaybettim maalesef ama şuan yeniden hamileyim inşallah bunda sağlıklı olur hayırla sağlıkla kucağımıza alalım ikimiz de 🌸
Kze Glyzynpgkce yaaa ben cok sasirmistim oyle olabilcegini bilmiyordum dogumdan sonrasini duymustum ama