Bsr2705 Merhabalar İlk gebeliğim 9 haftalık hamileyim Havalar çok sıcak olduğu için maden suyu ve karadut özü tüketiyorum ama günlük olarak tüketmek sağlıklı mı? Bi sakıncası var mı?
myavocado Bsr2705 ben de kullanıyorum, şeker ilavesiz katkısız olanları tercih edin aksine faydalı kan yapar 😊
sumkiz Bsr2705 ay ben anlamadım şimdi bir soru sağlıklı mı? Evet bunun cevabı Diğer soru da bir sakıncası var mı? Hayır 😅 Ben hayır dedim. Şaşırtmalı soru kız bu 😅😅😅
sumkiz Ayrıca bende yeni sipariş verdim hepsiburadadan bir alıyorsun 2.si 1tl zühre’den aldım bilginize
beyzanururey sumkiz Zühre ananın sağlık bakanlığından onayı yokmuş sadece tarım bakanlığından onayı varmış bilginiz olsun bende alacaktım vazgeçtim o yüzden
sumkiz beyzanururey hadi ya ben de ablama güvendim de almıştım. Çok tavsiye etti. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
sumkiz beyzanururey yeni bilgi veriyorum şimdi. Takviye gıdalar için sağlık bakanlığı onay vermiyormuş. Tatım bakanlığı verebiliyormuş. Örneğin vitaminler, kozmetik vb gibi. Saygılar.
Dlk123 Bende karadut suyu içiyordum çok seviyorum ama doktor suyun fazla dedi bir ara çok içiyordum ondan olabilir diye düşündüm sizinde aklınızda bulunsun çok tüketmediğiniz sürece sorun olmaz herhalde
Bsr2705 Teşekkür ederim hepinize 🥰 Günlük bir bardak maden suyuna karıştırıp içiyorum 1 yemek kaşığı fln oluyor Sıcaklarda çok iyi gidiyor 🤌
beyzanururey Maalesef kızlar önerebileceğim bir marka yok ben de kuruyemişciden alıyorum satıyorlarmış saf özünü getiriyor bana katkısız onu kullanıyorum