Umut2 Merhaba arkadaşlar keseniz ne zaman gördünüz ve boyutu ne kadardı bugün 5+1 im keseyi görmeye gittim fakat çok küçüktü normal mıdir acaba
_Mother_ Umut2 yaa bende sat tarihime göre 5+3 üm ama geç yumurtlama oldu 22 Mayıs’ta ve sadece 24 ünü değerlendirdim o tarihi baz alirsam da 3 haftalık oluyorum dün ki beta sonucum 157.94 dü bayramdan sonra doktora gitmem daha mı sağlıklı olur acaba
Minikmucizem21 Umut2 merhaba cnm bende yeni öğrendim bugün 5+1 im benimde kesem görünmedi yarin gitcem yarinde görünmeyebilir dediler🙂korkma yani
Umut2 Rabia97 dr benim keseyi idrara sıkıştırdı zorla gördü daha yarım cantiö bile değil ddi ama yorumlara bakarsak çok daha büyük olanlar var sizin dr bişi dddi mi
Umut2 _Mother_ beta 1500 olmadan göremiyorlarmış Betanızı 2 günde bir 2 katı artışla hesaplayıp öyle gidin bence tekrar tekrar çağırıyorlar malesef görmek için
Hilal1407 Umut2 tatlım o zaman gözükmez ki çünkü çok küçük benimkini vajinal ultrasonla ancak gördüler normal yani karından gözükmemesi
Umut2 Hilal1407 korktum vajinal baktırmadım ama herkes öyle ölçüler yazmış ki biraz tedirgin oldum teşekkkür ederim ☺️
_Mother_ Umut2 3 Haziran da ilk kanı verdim 48.54 dü 5 Haziran da 2. Kanı verdim 157.94 dü 48 saatte 2 katına çıktı haftaya tekrar kan verim ona göre doktora gıdım diye düşündüm bende sizin sat tarihiniz nedir acaba
Yazan 5+5 te gitmiştim. Asistanlar baktı alttan da baktılar göremediler. Öğleden sonra kan sonucu için gittiğimde dr gelmişti kendisi baktı çok zor gördü. 1,5 cm di o zaman. 6+1 de de kalbini duyduk