Mucizeayla Bursa için bilen var mı numara? İnternetten bakıyorum başvuru alınmıyor tedarik aşamasında yazıyor kaç haftadır
gayesblog biranne__ kremlerde dolum yapılmış demişsiniz. İçine ne kremi koydular biliyor musunuz? Son kullanma tarihi vs nerden neyi doldurmuşlar. Ben güvenemem şahsen kullanmazdım
Ebrusisli Ebrusisli gayesblog valla ben kremlerden falan çok emin olamadım bezdende emin değilim hiç bir yerde yorum yok kremleri eşimin sıcaktan göğsünde tahriş vardı denedim ama ona bile alerji yaptı kokuları aşırı kötü ☺️ bugünde bebek bakım balmını kullandım eşimde oda topak topak yine çok kötü kokuyor 😂 benim kobayımda işe yaramadı kızlar
biranne__ gayesblog belediye bence bunu koyarken düşünmüştür canım denerken görürüz artık onu hepsini bi kerelik denemeyi düşünüyorum @Betul-97
Betul-97 uzman_1annemy Hayır İstanbul’un farklı canım hat 153 ama hangi büyükşehire bağlıysan o gönderiyor
Hilal2901 2205 pendik belediyesi ıygulamasından başvuruyorsunuz. Bebeğin kimliği çıkmış olması gerek tek şart bu sonrasında onlşne başvuru yapabilirsiniz
Pamuk Bana 27+3 gibi getirmişlerdi,kremleri falan kullanmadım.Bez başka markaydi onu kullandım,çantanın da her yeri koptu😏
biranne__ Pamuk çanta gayet sağlam gözüküyor size nasıl erken geldiki bu arada 29 da başvuruluyor denildi bana
Betul-97 biranne__ Güzel günlerde kullanın çantası filan kullanılır da kremleri güvenemedim bir de doldurulmuş demişsiniz ne doldurmuşlar ne zaman doldurmuşlar güven vermedi açıkçası sonuçta bebişlerimizin ciltleri çok hassas Allah korusun bir hastalık olur
Ebrusisli hepoyleolurzaten__ evet canım geçerli 153 ü ara bebek bakım çantası için arıyorum dediğinizde bilgilerinizi adresinizi istiyorlar sonra gelmeden 1 gün önce arıyorlar herkese götürüyorlar siz isterseniz bir arayın belki haftanın önemi olmaya bilir bana hemşirem 28 haftada söyledi
biranne__ Busra_27_34_ soru sormadılar canım 28. Haftada ara 29 gözüküyosun sistemde zaten ben 28i doldurdum diyorsun yardım paketi için başvurmak istiyorum diyosun o kadar
biranne__ Busra_27_34_ olur canım hemen ara bu zamana kadar bilmiyordun galiba ama farketmez ara veriyorlar