Minikbiranne35 Haticealkn1 bakallım nuray hoca seni doğurtmaya gerek yok dedi suyu sınırda ama aldıracak kadar değil diyo cumartesi kontrole gel işte ibrahim beye suyun eksilmişse sezeryan alınır hala sınırdaysa normal doğum beklenir dedi
Minikbiranne35 Rabia_minnak ben nuray hocaya teklif ettim bana dedi herkesin isteğini yerine getiremeyiz herşey normal gidiyorken 🥲
Haticealkn1 Minikbiranne35 sen cumartesi havvagül hanımla mı İbrahim beyle mi görüşceksin istersen onlara da bi söyle sezeryan isteğini
Rabia_minnak Minikbiranne35 hmm valla benim doktor dedi de ben sezeryan düşünmüyorum onun da öyle demesinin sebebi kendisi biliyor kendisini doğumuma girmesini istediğimi o yüzden söyledi
Minikbiranne35 Haticealkn1 hatice 15 haziran ibrahim bey 19 haziran havvagül hoca var dedi bana cumartesi havvagül hoca var demdiki kağıttada 15 ibrahim 19 havva yazıyor
Htc9876 Haticealkn1 2023 nisanda yaptım hemşireler ve ebeler çok iyiydi bahsedlidiği gibi imkanları iyi
Rabia_minnak Minikbiranne35 aynen doktorum da işte günlerini söyledi ki doğumun gerçekleşirse burdayım diye de bakalım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İzmir’de nerede oturuyorsunuz bu arada 🫣 ben bayraklı
Haticealkn1 Minikbiranne35 bilemedim ki 15 havvagül tüp bebek myom iri bebek sezeryan soru işareti yapmış kaşe basmış
Rabia_minnak Haticealkn1 açıkçası ben izmire çok fazla hakim değilim evleneli 10 ay oldu istanbuldan gelin geldim o yüzden Egekent tam olarak nerede bilmiyorum 🫣