Sbncelif Gzmmgzmm gümüş kapakçıklardan kullanmanızı tavsiye ederim daha iyi bence ben kullandım memnun kaldım
Brcuburci Miskinim gümüş kapak yokken ne kullanıyorlar di acaba bana biraz pahalı geldi almayı düşünmüyorum☺️
Miskinim Brcuburci o zaman silikon gögüs uçları var onlardan al canım wee babynin oda yara yapmıyor ıcın hava almasını sağlıyor
Miskinim Miskinim Brcuburci silikon ucuda ıslatıp tak ki yapışsın ben bi süre onunla emzirdim gögüs ucum yoktu lansinoh gögüs ucu ve gümüş kağak bu üçlüyü kullandım. Bide lansinohu 33- 34. Haftadan itibaren başlamıştım
aslip7 Gebektos67 ben de 33. haftamdayım alışverişimin çoğunu tamamladım. Hamileliğimde çok araştırmam oldu. Sağlıkçıların çoğunluğu asla emzik ve biberon kullanma diyor bana kalsa her çeşidinden alıcam mesela ama 1er tane alıp bıraktım. Süt sağma makinelerinin sağlıksız olduğu söyleniyor ayrıca elektrikli olanlar çok pahalı bence. Manuel de almamam gerektiği söylenildi hastanemden ama ben aldım. Gümüş kapak sütün gelmezse hiçbir faydası olmayan bir ürünmüş o yüzden doğum sonrası ihtiyacım olursa alacağım. Göğüs ucu kremi kullanmaya doğumdan 1 ay önce başlanmalı onu bir an önce edinin. Çoğu kişi baby nest çok gereksiz diyordu o yüzden ben de reflü yatağı aldım çok daha mantıklı bence. Bana bebek kamerası ve telsizi de çok gereksiz geldiği için almadım.
artikbiranneyim Silikon kapaklar yarayı geçirmiyor. Mantık ucunun nemli kalması, bu sebeple lansinoh ve gümüş kapak çok iyi geliyo hem de kendi sütünü içinde tuttuğu için iyileştiriyor.
MorKelebek54 Essidiey pompalar sadece sut cok oluo sagim yaomak icin degildir kuzum. Sut artisi icin de kullaniliyo. Yani bebegi her dakika saatlerce emzirilmicegi icin bebek emmedigi zamanlarda sut akisi devam edip artsin diue pompa ile sagim yapiliui ☺️ pompa sadece fazla sütü sagmak icin kullanilmaz yani ☺️ ama tavsiue olarak sunu diyebikirim elektirikli ilk etapta alinmamali manuel uygunlardan alinmali. Mochininkini aldim ben ve iyi ki almisim (mastit olicaktim hemen acik sekilde sagim yaptim onunla) lazim olursa eger o zaman elektirikli alinmali
asell13 gayesblog benim gündüz elim kolum resmen görümcem 6 ay kullandı bize verdi şuan kızım 23 günlük gaz sancılarına çok iyi geliyor gündüz kullanıyorum
asell13 Gzmmgzmm gümüş kapak kullanınca başka bişeye gerek kalmıyor slikon uç emzirirken kullanılıyor emzirme bitince çıkarıp gümüş kapağı taktım
Tictack Bende 4. Ayımdayım ama sanki herşeye ihtiyaç olabilirmiş gibi geliyor. Wfi özelliği olmayan kamera aldım. Gögüs pompası aldım. Ana kucağı alacağım mamma marka. Babynest aldım. Umarım bunlar gerçekten işe yarar şeylerdir boşuna almış olmam.
yenianne0511 Gzmmgzmm incia aldım hem uygun hem organik hem vegan hemde lansinoh kadar adı olduğu için pahalı değil çokta kullanılmayan bişey zaten
Surprizbebek1 gayesblog Bebeğim 10,5 aylık. Hala tepe tepe kullanıyorum. Gündüz uykularına onda geçiyor 🤗 elektrikli değil bizimki
BUSEBUYUKGUMUS nazligiz banada arkadaşım aventin silikon göğüs ucunu önerdi gece uyurkende süt akıyormuş onunla uyuyormuş akan sütte plastiğin içinde kalıyormuş sütüde boşa gitmiyormuş sizede fikir olsun bende indirim bekliyorum ondan alıcam
Ebrugenc Gzmmgzmm ilk doğumumda kullandım sürdükten sonra temizlemeye gerek yok herhangi bir zararı yok o ürünün bebeğe kullandım aylarca o şekilde.E bebektete bu şekilde söylemişlerdi
Reina Essidiey hayır alakası yok. Süt yoksa da sağmak kanalları uyarıyor. Bir damla bile gelse vazgeçmeyince geliyor.
Duyguch01 Gebektos67 göğüs ucu kremi yerine kesinlikle gümüş kapak öneririm. Krem 2 adet aldım kaldı gümüş kapaklar çok iyi. Elektrikli ana kucağını kızım hiç sevmedi. Keçe çanta mutlaka alın odadan odaya geçerken çok gerekli. Kalın örtüler yerine kesinlikle müslin örtü öneririm en az 5 adet müslin örtü alın. Tulum rahat olmuyor kıyafet olarak alt üst takım çok daha rahat oluyor. Serum fizyolojik bruno alın diğer markaların kullanımı rahat değil. Emzik olarak bize yemişlere Philips ultra air önerdi kızım gerçekten sadece onu kabul etti. Cam biberon 2 adet elimden mermere düşüp kırıldı. Eğer yedek yoksa çok zor olur Philips aventin plastiğini almanızı öneririm. Aklıma gelenler bunlar yine geldikçe yazarım 😊🙏🏻
pamukprensesim Duyguch01 bir de 0_3 aylik sadece bazi alt ust takimlar onlardan kac tane almak lazim cabuk mu kuculurler acaba