Elif__oztrk Gulll00 Salı günü verdim Ankara’da yaşıyorum 9300 tl. 1 tüp kan veriyorsunuz ve sonuç bekliyorsunuz. 1 hafta 10 gün civarında sonucunuz çıkıyor. 70 tane kromozomsal bozukluğa bakılıyor %99.9 doğru sonuç veriyor
myavocado Gulll00 yurt dışına gönderildiği için genelde dolar veya Euro üzerinden fiyatlandırma yapıyor firmalar, ben Mart ayında yaptırdım, 400euro idi
gizemoz1 Gittiğim hastanede kan verdim 4-5 gün içinde sonuçlarım çıktı. 11 bine yaptırdım ben genoksa
bulut955 Elif578 Biraz önce Eskişehir Osmangazi hastanesinde 500 tl ye yaptırdıklarını yazıyorlardı kızlar başlık bulursanız bakın devlet hastanesi çok uygun fiyatlı
ezooezz İzmir de doktorumun önerdiği bir firma vardı oraya gittik laboratuvar gibi bir yerdi form doldurduk kan aldılar bir hafta 10 gün içinde çıktı sonuçlar 10.500 tlye yaptırdık biz.
myavocado Swan97 kan sulandırıcı iğne v.s. kullanmıyorum, sadece bebek aspirini içiyordum her gece onu bir gün öncesi içmemi istemediler içmemiştim. Zannediyorum ki kan sulandırıcıları kan vermeden bir gün önce içmemek gerekiyor