Ecece Kızlar kasığım ağrıyo ve sürekli idrara çıkıyorum akıntılarımda arttı bu haftalarda bu sıkıntıyla karşılaşan varmı plasentam aşağıda ondanmı diye düşünüyorum 🤔 yoksa normalmi
Aysebkr1258 Ecece anlattıklarına bakılırsa enfeksiyon olabilir canım bi idrar testi yaptırmanda fayda var bol bol su tüket iyi gelir
Cyla2014 Ecece kaşık ağrısı ara sıra oluyor aslında sık idrara çıkma artık normal 3 Aydan sonra. Akıntı eğer kokusuz ve renksiz ise normal bir hormon dan dolayı belli bir haftadan sonra artıyor. Aynı sıkıntılar vende de var 13 haftalığım
Behy Aynı gündeyiz canım benim de 12+5 bir haftadır ağrılarım var bel ve kasık ağrım ve tuvalete çok sık çıkıyorum ve bugün tuvalete gittiğimde sanki iç çamaşırıma su dökülmüş gibi ıslaktı doktoru aradım merak etme herşey normal dedi valla bende bilemedim 🤷🏻♀️
Ecece Behy normalse tamam o zaman kuzum demekki bu haftalar yaşanabiliyo benim ekstra plasenta problemim olduğu için endişelendim 😞 ama takmayalım o zaman kafamıza 😘
Ecece Cyla2014 evet canım akıntı normal yani renginde herhangi bi değişiklik Yok sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Cyla2014 Ecece o zaman sıkıntı Yok ben günlük pes ve ya peçete kullanıyorum sürekli biraz daha rahat oluyor
Aysebkr1258 Cyla2014 hamilelikte günlük pes önerilmiyor canım mantar olabilme riskini arttırıyor çok mecbur kalırsan peçete kullan sadece
BusraOzhan Ecece Benim hamileliğimdeki tek şikayetimdi kasık ağrısı adet sancısını bile bu kadar çekmemiştim 16. haftam gibi azaldı şuan kasık ağrım yok ama böbrek genişlemesi çıktı başıma :)
Minnosunannesii 12+2 yim aynı belirtiler bende de var canım. Gece kendime bez bağlamak istiyorum o derece canımı sıkıyor tuvalete kalkmak 😂