Paronayanne Hey_makaron 33.haftada bende doğum yaptım bende bekleyim burda. Bir tanıdığım 24.haftada yaptı. 2.bebeği 40 haftayı doldurdu nasıl yaptılar bilmiyorum ama
Sevja00 Hey_makaron bende 33+6da yaptım ilk doğumumu şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah bu zamanında gelir tekrar o üzüntüyü stresi yaşamam inşallah
Mucizeayla Bende bunu merak ediyorum ilk kızım 30 hafta ile uyumlu doğdu şimdi ikizlere hamileyim bunlarda erken gelir mi diye düşünüyorum ama erken doğumdan korkmuyorum herşeyi öğrendim bilincliyim artık gelirse gelsinler üstesinden yine gelirim inşallah ☺️
Funda54 Mucizeayla kaç haftalıksiniz benim de oğlum 34+5 de doğdu şimdi çift yumurta ikizlerine hamileyim 28+4 olduk ama çok korkuyorum erken doğumdan
Aytac_G Evet ilk kızım 33.haftada doğdu artık 3 yaşında. Şuan yine hamileyim serklaj yapılmıştı 13 haftada. 35te aldık dikişi, 37 hafta oldum ama hala gelmek istemiyor kızım
1_Pandackk Zeynepyldz bebeğim Allah’a çok şükür iyi Ekim’de 2 yaşına girecek zor du ama atalatik 💜🙏🏻darısı size inşallah
Yazgul_kurt22 @Zeynepyldz bende 27 haftaligim erken dogumum var bı tane bebeğiniz kaç kilo doğdu durumu nasil
Zeynepyldz Yazgul_kurt22 800 gram doğru kendi kendine nefes alabiliyor ama bağırsak sorunu var dediler kakasını yapamiyodu karnı şişiyordu dün yapmış daha iyi dediler şimdiye kadar süt vermiyolardi serumla besleniyordu şimdi cok az süt vermeye baslicaz denicez dediler sizinki nasil
Zeynepyldz 1_Pandackk maşallah bağırsak sorunları olmuş muydu ilk zamanlar şuan bize onu söylüyorlar da cok endişeleniyorum
denizleo09 Hey_makaron bende başlığı takıp edeyim. Benimde ilk bebeğim 33.haftada geldi şimdi bu gebelikte travma oldu yine erken doğacak diye söylenip duruyorum
ebru1221_ Hey_makaron ilk çocuğum 36+2, ikinci 27 haftalık, üçüncü 29 haftalık doğdu. Şuan 4 numara yolda erken doğum riskim var diye diye 33 ü gördük 😅 inşallah zamanında gelir şuan sorunsuz ilerliyoruz 🫠🥹
1_Pandackk Zeynepyldz reflü vardı bizim rop muayenesinden geçmedi 2 yaşinda kontrolü var 10 günü aşan kabızlık vardı 🤦🏻♀️doktor normal diyordu