prens_prenses_annesi cnm yazayım. Direk tıbbi genetiğe gidiyorsun Osmangazi üniversitesi’ne orada salı perşembe cuma günleri sabah saat 10.00′da elden randevu veriyorlar ne kadar erken gidersen o kadar iyi ben tam 10 u 5 geçe oradaydım ona rağmen öyle paydosuna kalıyordum. 10.30′da da doktor sırayla almaya başlıyor Ben doktorum yönlendirdi dedim internetten buldum demedim o burada yapıldığını biliyormuş o yönlendirdi riskim yüksek çıktığı için dedim. Bu arada pazartesi günleride öğlenden sonra alıyorlarmış. Çarşamba tatil kapalı. Sonra zaten orada form dolduruyorsun 444 lira ücret ödüyorsun vezneye. Doktorla görüşüyorsun doktor form doldurduktan sonra kan veriyorsun sonra kanı kendin gidip teslim ediyorsun 3 hafta 4 hafta içinde de çıkıyormuş 2 haftada çıktığını söyleyen de var ama onlar yine 5 haftayı buluyor diyorlar yalnız tek sıkıntı şu sonucu almaya mutlaka eşlerden biri gitmesi gerekiyor çünkü sonucu alınca doktorla da görüşüyorsun değerlendiriyor. Sormak istediğin bir şey varsa ulaşımla ilgili falan da anlatırım ben hızlı trenle gittim