DenizUmutt Kızlar merhaba burun tıkanıklığı yaşıyorum ve koku alamıyorum ne olursa olsun ne yapmam gerekk
Buglembetul DenizUmutt şuan 21 haftalık olduk hala yaşıyorum o durumu çok fena oluyor hele ki yatağa yattım zaman daha da kötü hiç nefes alınmıyor rabbim yardım etsin. Deniz suyu kullanıyorum ben o rahatlatıyor birde tuzlu su çekebilirsiniz burnunuza etkili yöntem 😍
ZeynepEdaa DenizUmutt doktor bana nose clean vermişti burun spreyi olarak hamilelikte herşey kullanilmiyor malum.çok çok etki etmiyor bence idare ediyordu ilk zamanlar yine de
ASLIAYDOGAN44 DenizUmutt benimde öyle hamile kaldığından beri şuan 13. Çünkü haftadayım artık. Nezaman geçerse:/
Hevii Buglembetul eşim burun tıkanıklığı için kullanıyordu deniz suyunu 10 günden sonra bağınlılık yapıyor binaya onsuz nefes bile alamıyordu , araştırdık 8 yıldır kullanalar var eşim en son ameliyat olmak zorunda kaldı
Damlademirr Demek hamilelikten oluyor bende diyorum ki neden böyle acayip kötüyüm konuşamıyorum bile yeri geliyor o kadar tıkanıyor anlamasım neden
DenizUmutt Koku alamamaktan korkuyorum bir daha kızartma kokusunu bile hissetmedim çok garip... teşekkürler tavsiyeleriniz için 🤗 bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ♥️