Burcu089 4 lü testte orta riskli çıkıp, sonrasında normal giden gebelik yaşayan var mı? Yaşım 35 oldugu için 4 lü testte trisomy 21 orta riskli çıktı. Fetal dna için kan verdim sonuç bekliyorum
Dilarac Burcu089 3 lü 4 lü testler hep sıkıntılı çıkıyor ikili yaptıramadınız mı ikiliyi yaptırana digerleri önerilmiyor bende 22 yaşındayım ama Trizomi 18 çıktı yaşla alakası oluyor ama işte nasip geçmiş olsun inşallah yoktur bişi
Burcu089 Dilarac 2 li de yaptırdım sorun yoktu, ultrasonda da her sey normal. 4 lü sıkıntılı çıktı sadece
Tugbacim34 @Burcu089 kız benim de yaş riskim çıkmıştı perinatoloji ve kadın doğum doktorum birşey olmaz dedi. Fetal DNA yı doktorun mu istedi
Burcu089 Tugbacim34 4 lü sıkıntılı çıkınca doktor istedi hatta dediki artık 2li 3lü 4 lü ye hiç girmeden ilk haftalardan fetal dna öneriyorum dedi. %99 kesin sonuç olduğu için
Dilarac Burcu089 evet normaldir o hep sıkıntı çıkıyor araştırın 2 li normalde sıkıntı yoktur inşallah
Dilarac Burcu089 ben amniyosentez sonucuyla gebeliği sonlandırıyorum maalesef yaşamla bağlantılısı olmayan bi bebek 😏
Tugbacim34 @Burcu089 bende dörtlü yaptırdım ama sadece yaş riski çıkmıştı. Benim de yaş 38. Ama 35den sonra yaş riski çıkıyor dedi doktorlar. Diğer değerler temiz çıkmıştı
Arna Merhaba bende 4 lü yaptırdım sadece yüksek risk çıktı ama detaylıda hiç bir sorun olmadığını söyledi doktor içim bi yönden çok rahat fakat yine de insan korkmuyor degil görenler lütfen dua edebilir mi Bebegimi sağlıkla kucağıma alıyım ve hepimiz alalım 🤲🏻