sutlukahve_ _Mother_ amin inşallah bakalım bende pazartesi gidicem kalp atışı duymasam da bebegi görürüm de biraz rahatlarım inşallah 🤲🏻
Prmdkanneee _Mother_ ayyy seninle hep bebek isteyenlerde görüşüyorduk seni Burda görmek ne güzel kuzummm çok sevindim Allah sağlıcakla kavuştursun insallah 😍😍
_Mother_ Prmdkanneee amin canım inşallah bu defa inşallah sağlıkla ilerler helimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😇🥰
xxstrawberry sutlukahve_ 5+5te keseyi gördü kalp atışını duyamadı 1 hafta sonra gittim kalp atışı duyuldu elhamdülillah ama bu problem değil 8. Hafataya kadar duyanlar var çevremde de öyle oldu
sutlukahve_ xxstrawberry bende keseyi gördüm kalp atışı için 10 gün sonra dedi doktor inşallah duyabilirim
babygst sutlukahve_ kızında 5 kese 6 kalp atışı Oğluma 6 haftalıkken fark ettim direkt kalbini dinledik böylesi daha az strese sokuyormuş onu öğrendim iyi oldu geç öğrenmem
sutlukahve_ babygst yaa ne güzel bu yüzden geç öğrenmek daha iyi sanırım bende telaş yapıyorum görecek miyim duyacak miyim😂
Bercestee Alisa_ ya benim de 6 haftalık kese çok küçük haftaya gel dedi. Büyük ihtimalle kürtaj yaparız dedi ya. Çok moralim bozuk şu anda😭😭
Raabiagundasi sutlukahve_ keseyi 5. Haftada gördüm kalp atışını da 5+6 da duydum 6 gün için de duyuldu