nur-can621 Selam kızlar 37 haftalık hamileyim dün akşamdan beri sol göğsümden süt su karışımı bişey geliyor ilk hamilelik değil üstünden 7 yıl geçti endişelenmeme gerek var mı sizde de oluyor mu böyle
Eli0-fffffff nur-can621 benim 25. Haftada gelmeye başladı sütüm sakın korkmayın sadece sıkmayın sağım yapmayın çok normal bi durum
Bensu_2210 Bende 31. Haftadayım 28. Haftadan beri göğüsümden süt geliyo hiç dokunmamama rağmen sanki emziyo gibi sütüm boşaldı ben mecbur sağmak zorunda kaldım doktor tavsiyesiyle
Eli0-fffffff Bensu_2210 süt kanallarınız birden açılmış olmalı şimdi durumunuz nasıl sağım yapmaya devam ediyormusunuz
nur-can621 Keşke önüne peçete yada ped bıraksaydınız bu akan süt kıymetli bebek için klostrom çünkü bağışıklığı güçlendiriyor
Bensu_2210 nur-can621 göğüs pedi kullandım bir süre ama 3. Günden sonra ağrısından duramadım göğüslerim acıyordu çok şişmişti dokunmayı geçtim tişört giyemiyordum mecbur kaldım o sütü sağdım buzluya attım
nur-can621 Bensu_2210 göğsünüz çok ağrıdığı zaman kıvırcık dondurcuya bırakın sonra memenin önüne bırakın rahatlatıyor oğlumda çok yapıyordum öyle iyi geliyordu yada beyaz lahana ama zamanı geçti onun
Bensu_2210 Eli0-fffffff evet mecbur yapıyorum çünkü damla damla gelmiyo fışkırarak geliyo günlük rahat 6 poşet çıkıyo sağmayıncada şişiyo ağrıdan durdurmuyo sızlıyor bende hergün sağıyorum