15.05.2024 günü sabah uyandım karnım ara ara sertleşiyordu bebek toplanıyordu sonra hemen geri oynamaya başlıyordu önemsemedim çünkü sancı ağrı leke nişan su falan hiçbir şeyim yoktu günlerdir takip ediyordum artık doğurmak için günde 5-10 bin adım atıyordum hurma yiyordum bol bol hareket ediyordum tam pes etmişken kasılmalarım biranda artmaya başladı o gün 😁 sonra kasılmalarımı süresini ve aralığını not almaya başladım ciddi ciddi işi gücü bıraktım bunu takip ettim çünkü çok sıklaştı ve eşimi aradım hemen sanki bugün doğuracağım dedim 😁 kasılmalarım var dedim ve artıyor akşam işten geldi gittik alttan muayene edildim açıklık yok usgden baktılar her şey yolunda ama nstye girmeden yine de bir şey diyemeyiz dediler neyse girdim Allahtan sesi açıkmış cihazın biranda nst de bebeğin kalp atışları düşmeye başladı resmen duracak gibi oldu strese girdim sonra doktor gördü istersen yatış yap sabaha kadar takip edelim dedi iyi ki kabul etmişim çünkü beni yatırdılar servis katına tekrar bağladılar ve o dakika yine aynı şey oldu kalp atış düştü duracak gibi hemen nöbetçi doktoru aradılar durumu anlattılar doktor sezaryeni kabul ediyor mu hasta dedi tabiki de o an bebeğimin yaşama ihtimalini düşündüm asla doğum şekli gözüme bile gelmedi evet dedim bu sırada benim sancılarım 125 oldu ameliyata girene kadar ebeler son kez yine alttan baktılar bebek daha kanala bile girmemiş o sancıya rağmen olmazmış yani ameliyata girdim doktor karnımın büyüklüğünü gördü ikiz mi dedi hayır dedim 😂 yarım saat sonra bebeğimi kucağıma verdiler geçen günlerde 3100 olan bebek bir doğdu 4020 gram 🥹🧿 doktor dedi ki zaten bebek kanalda değildi 41 haftayı bulabilirdi ve bulsaydı zaten 5-5,5 kilo olabilirdi ve normal yapamazdın hem kilosundan hemde kanala girseymiş kalbi dayanamazmış dedi yavrumun çok şükür sağ Salim 2 düşükten sonra 8. Yılımızda kavuştuk o gün akşam saat 22:01 de 🤲🏻🤲🏻♥️ bu postu okuyan herkes inşallah kolay ve güzel doğum yapar sağlıkla kavuşur aklınıza gelenleri sorabilirsiniz 🌸♥️