Betul-97 Busraapaydn01_ Son 63 gün💜💜 Havalar öyle sıcak ki bir de hamilelik sürekli terliyorum, uyuyamıyorum, daralıyorum resmen nefes alamıyorum sıcaktan. Nasipse normal doğum istiyorum doğumum ağustos başı gösteriyor ama belli olmaz. Bugün tam 31 haftalık oldum haftaya perşembe 32.haftamda doktor randevum var heyecanlıyım en son 27 haftalıkken filan gitmiştim
miavega Betul-97 çok yakın günlerimiz 🥹 benim de son 68. Artık sıcaklar çok daraltmaya başladı. Ben de normal istiyorum ama doktor 37 den önce doğumla ilgili konuşmak için erken diyor 🥲 sadece yaparsın sen diyip duruyor 😅
Gebektos67 Betul-97 benim de son 63 :) bugün kontrole gittik allahın izniyle herşey yolundaymış. 2 hafta sonra tekrar nir randevumuz var bakalım :)
Betul-97 miavega Öyle de bir şey demedi mi hani bebek dönmüş normal olabilir gibisinden. Ben heyecanlıyım döndü mü ne oldu ona göre yatış işlemleriyle konuşacağız bakalım 1 ay öncesinden ödeme alıyoruz demişti gittiğimizde 32 haftalık olacağım yaparlar mı kayıt. Sonuçta nasipse normal istiyorum bir anda doğabilir bunun zamanı belli değil ki. Aşırı sıcak mahvoluyorum dışarı çıkmak hiç istemiyorum akşamları hava serinlemiyor bile sanki🥹🥹
miavega Betul-97 yok ya asla serinlemiyor. Hele gece ben gündüzden daha fena oluyorum. Her yerim terden sırılsıklam olmuş uyanıyorum. Yok hiçbir şey demedi. Bebişin durumu iyi, kilosu boyu gelişimi iyi. Bunları anlattı genelde. 🤷🏻♀️
Betul-97 miavega Gerçekten uyunmuyor hava sıcak eşimi bile yanıma yaklaştırmıyorum. Uykusunda bana doğru dönüyor hemen uyanıyorum itiyorum zaten terden perişan oluyorum 😁😁 Doktorum iyi çok bilgilendirici konuşuyor çokta ilgili. Boyunu söyler, kilosunu söyler normal doğum için iyi gidiyor kilosu diye söyler. Suyuma bakar vs çok tatlı bir hanımefendi 😊😊
Ozlmylmzz emelldemir evet canım ilk doğum normal oldu ama oğlum biraz önden gidiyor hafta olarak iri bebek dedi doktor 40 haftayı beklersek sezeryan olmaktan korkuyorum yarın kontrolüm var bakalım konuşacam kilo alımı böyle devam ederse erken gelme şansı varsa deneyelim diye çünkü hareketlerinde azalma var günde bazen iki üç defa tek hissediyorum ama bir iki dkk uzun değil