Busraincc Daisyy000 yani dikkat etmekle de bi alakası yok değil mi bünyeden bünyeye değişiyor benim psikolojimi bozdu bugün ebe
Daisyy000 Busraincc yani dikkat etmekle de bi alakası yok değil mi bünyeden bünyeye değişiyor benim psikolojimi bozdu bugün ebe Kesinlikle alakası yok.. Hiç niye alıyorum vs diye düşünüp kendinizi strese sokmayın. Sağlık anlamında bir probleminiz yoksa kafanıza takmayın
Busraincc Tutaste_ ee bence normal ben 25 haftada 7 aldım diye sen 20 kilo kadar alırsın dedi doğuma kadar moralim bozuldu
Gamze11- Busraincc 29+3 75le hamile kaldım şu an 81 kiloyum bence seninkide gayet iyi bundan sonraki kilolarda bebekten dolayı olur muhtemelen
s13 Busraincc 62den 68e çıktığımda 25 haftalarda falan doktorum dikkat etmem gerektiğini hızlı gittiğimi söylemişti
Tubiiy1 Busraincc Busraincc 58 ile kaldım 75 kiloyum 30+2 yim. İlk üç ayda aşırı aldım sonra ramazan da ayrı aldım. Ramazandan sonra yaklaşık bir ay sabit kaldı. 6 haftadır haraket yasak 6 kilo aldım
Busraincc Tubiiy1 senin ve bebeğinin canı sağ olsun aşkım inşallah sağ Salim kucağımıza alınca hepsini hallederiz 💕
Azragrkm 23+2 anca 3 buçuk kilo aldım son bir haftadır cok yiyorum 2 hafta geriden geliyorsun dedi yoksa canım hiçbişey istemiyo
Gamze11- Busraincc bence takma, salı günü kontrolüm var bakalım doktorum kilo ile ilgili bişey diyecek mi derse söylerimm
Tubiiy1 Busraincc amin canım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın Allah 🙏 kilo hiç derdim değil çocuğum sağlıklı olsun yeter.
s13 Busraincc ben hamur işi tatlı falan çok tüketiyordum öğünüm az olmasına rağmen, o yüzden almıştım. Su fazlalığım vardı diye diyet tuttum, 1-2 kilo gitti🤦🏻♀️
Mesen Busraincc 15 kiloya yakın aldım belki de daha fazla şuan bilmiyorum kimse bana çok almışsın demedi şuan hala çok yiyorum ve alıyorum arada 3 hafta var sizinle bence sorun etmeyin