Hulo2105 Annecilek en başından beri zaten yasak koymamıştı hatta tatile gidebilir miyim diye sorduğumda ne soruyosun gibi bakıyor 😂
Esum48 Annecilek biz 31 haftaligiz sakincali mi diye sordum hayir saglikli dedi. Ama kalabalik yerler tercih etme ve su soguk olmasin enfeksiyon kapma hicbi sey olmaz dedi
iremd-1798 Annecilek çocuğu düşürecek şekilde dalga olduğunda da bence kimse denize giremez ki ya. Çok sert dalgalar olması gerekir diye düşünüyorum. 🤔☺️
Sedadvc Annecilek Bebeği düşürecek kadar dalga okyanuslarda filan olur heralde. Türkiye’de rahat olun. ☺️ İlk kez duydum dalganın bebek düşürdüğünü.
Annecilek iremd-1798 beynım yandı valla aılem de cok panık aman gırme aman gıtme doktor da gıtme gırme dıyor aılemden farksız bakıyorum herkes gıtmıs gayette
iremd-1798 iremd-1798 bende gitcem ama çocuk doğunca artık 35 deyim bekliyorum bebişimin kırkı çıksın kızlarımı alıp gideceğim 🥰 doğan kızımı güneşte çok tutmadan diğer kızımı eğlendireceğim 🥰
iremd-1798 Annecilek valla bende anlamıyorum hamileler çocuğu yeni doğanlar falan tatilde onlara bir şey olmuyor biz mi çok hassas düşünüyoruz 🥰
Tugbacim34 @Annecilek bugün gittim giremedim su aşırı soğuktu. Ancak temmuz ortası gibi girilir bence. Bu soğukta kasıklarını üşütebilirsn
Tugces09 Havuz benim bildiğim kadarıyla enfeksiyon açısından riskli ama denize girmede öyle bı sıkıntı yok hatta gebelere en çok yürüyüş ve yüzme öneriliyo bende yarın doktoruma soracagim
Annecilek Sedadvc senaryolar hocam bunlar dalga carpar dusersın su da su olur bu olur allahım korku felaket asılıyorlar ama gırıcem herkes aynı fıkırde benımle
Sedadvc Annecilek Ya ona kalırsa düz yolda yürürken bile düşme durumu olabiliyor. Artık o kadarı takdiri ilahi. Bir şey olmaz inşallah. Ben de giricem haftaya denize. Hatta baya baya yüzmeyi düşünüyorum. İyi geliyormuş. Rahatlatiyormus.