1931 Angel161023 3. Ayda kestirmiştim saçımı 5. Ayda da ombre yaptırdım uçlarından da biraz daha kestirdim
niyetimkalpkirmamak Angel161023 ilk defa daöım bu kadar güzel uzadı. Hamilelik sonrası dökülüyornuş kestircm galiba.
s13 Angel161023 30. haftamdayım, 2 kere kestirdim, doğumdan önce de kestirmeyi düşünüyorum uzarsa yine
Begleyna Bende burada bekleyeyim sıcaklarda arttı saçımda fena uzamış kestirmek istiyorum ama hurafeler filan işte insan tedirgin oluyor 🤭
Tutaste_ Begleyna inanmayin ya eskiden insanlar bişey uydurmuş daha kurani acip okumayan insanlar oyle yaparsan boyle olur demeye çalışıyorlar bide savunuyolar ben kestim evde boyle giderse yine kesicem cok darlandim.cunku
Seher1234seher Ben kestirmiştim.Yaz mevsimine denk gelmişti aşırı sıcaktı ve beni rahatsız ediyordu gidip kestirdim.Kayinvalidem "kestirme bebeğin ömrü kısalır"dedi anne dedim bebeğin ömrü ona mı bağlı tövbe tövbe ,hurafe inanç dedim
Hulo2105 Seher1234seher öff bana da annemin komşuları dedi beyinleri örümcek ağı bağlamış 10. Haftamda gidip kestirmiştim dünya varmış
numix 3 ayın bitiminde uçlarından kestirdim. O kadar vitamin kullanıyoruz sağlıklı uzasın dimi 😂 Lütfen hurafelere inanmayın.
metemom_ Angel161023 gittiğim hiç bir kuaför kesmiyor sağolsunlar biz hamile birinin saçını kesmeyiz diyorlar en son evde kendim kesecektim saçım küser diye korktum bayramda kaynanama kestirecem 😂