Buketgulseker Kızlar 23+3 haftalık gebeyim. Son 1 haftadır ayaklarım inanılmaz şişti bileklerim acıyor resmen. Şişmek için erken değil mi sizce? Akşam gidip idrar ve kan tahlili vereceğim böbreklerde sorun olabilir mi?
miavega Buketgulseker ben de 30 oldum. Bu hafta şişkinlik hissetmeye başladım. Dışardan görünmüyor pek ama çok ayakta kaldığımda ya da ayaklarımı aşağı sarkıttığımda hemen tombiklik hissiyatı geliyor. Ayaklarımı biraz havaya dikip 5-10 dk uzanınca azalıyor. Bol bol su içmeye de çalışıyorum ama sıcaklar da etkiliyor gibi sanki
gamzeder1_ Buketgulseker 37 haftalığım ben şu birkaç gündür hafiften şişmeye başladı çünkü havalar ısındı ondan önce yoktu ayağınıza ayakkabı giymeyin terlikte dışarıya çıkın ben bunca zamandır o yüzünden şişmedim 2 gündür ayakkabıyla gezdim ayaklarım şişti hemen
Handevich -gamze-06 ayy sizinle aynıyız benimde şimdi başladı. Yüzüğüm oluyordu artık olmuyor bileklerim şişti. Skechers ayakkabım vardı çok rahat oluyordu dün zar zor giyebildim. Ne yapsak geçer acaba 🥹herkes tuz yeme diyor ama bence alakası yok zaten çok tuz tüketmiyorum birden oldu
yilldizyilldiz Ben de 21 haftalığım. Birkaç gündür çok oturunca ayaklarım şişiyor hemen. Çözümü bol yürüyüş. 🫠
yilldizyilldiz Buketgulseker olabildiğince ayaklarınızı uzatıp oturmaya çalışın, arada minik yürüyüşler yapın 🙏🏻
Buketgulseker miavega Sıcaklarda etkiliyor. 2 litre su içiyorum. Akşamları soğuk su tutuyorum ayaklarıma rahatlatıyor.
balim35 @Buketgulseker bende 23.haftadayım hafif hafif sisti sanırım , spor ayakkabı giyiyorum gün içinde yürüyüş yaparken sıkıyor artık😏 gözle çok gözükmüyor o şişlik ama hareket iyi geliyor sanırım yürümek lazım
Buketgulseker balim35 spor ayakkabı giyemiyorum 1 haftadır. Terlik giyiyorum. Yürümek çok önemli gerçekten
kitten11 Crnogzhn lucifer izliyoruz şuan The walking dead izledik bitirdik 2 defa Game of thrones bitirdik
miavega Gulsah-207 ay hiç sevmedim ama bu şişme olayını ben. Böyle ayaklarım davul gibi olmuş sanki bi bakıyorum görünürde bir şey yok 🤣 eşimi de inandıramıyorum şiştiğine 🤣🤣
Gulsah-207 miavega birde ayaklarımda yanma başladı sende de var mi menopozlu kadınlara döndüm bu ara iyice 😅
miavega Gulsah-207 yok çok şükür dur kız bi o eksik şu an 🤣 çalıştığın için yoruluyor olabilir ayakların ❣️