Papatya123_ Benim doğum yapmayı düşündüğüm hastanin çevresi ağaçlık serin olabilir ve eşim tekrar eve gidip gelmesin diye kıyafeti fazla koyuyorum benimde Temmuz ayında başında mı sonunda mı olur bilemiyoruz 🙂
dogurangaplumba Rabiul kendine normal alt üst pijamada koy birde ne olur ne olmaz bebeğe 2 tane takım koy istersen ben normal doğum olcak diye çantamı hazırlamıştım acil sezaryen direkt hastaneye girdim ultrasona girdim ameliyathaneye uçurdular beni evden eşya getirttim eşime hatta varsa 1 elbise de yedek olarak koyabilirsin göğüs ucu kremini unutma
Rabiul dogurangaplumba alt üst var hurcun içinde canım sbaahlıklı , bir tane elbiseli alıp koyacağım, bebeğin 10 lı hastane çıkışı var bir de alt üst takımı var , 1 tane patikli alt da var, göğüs ucu kremi da hurcun içinde ❤️
Rabiul Papatya123_ 1 tane uzun kollu var bir de alt üst takımın içinde uzun kollu var bence yeterli olur. Şuan için Emzik vermeyi düşünmüyorum
Papatya123_ Rabiul Bende ilk bebeğimde 3 aya kadar kesin vermem dedim sonrasında durmazsa belki veririm demiştim ama öyle olmadı susturamadık bebeği emzirdiğini halde aşırı ağlıyordu emzik geldi sustu 😂 Evet yeterli ekstra yedek koymak isterseniz belki diye dedim tercih sizin . Havalara çok belli olmuyor şuan sicak bir dönemdeyiz ama bir ay sonra doğum haftasında yağmurlu serin geçebilir klima vs olur diye ben tedbiren koyacağım 🙂 tercih sizin 💞
dogurangaplumba Rabiul Rabbim sağlıkla kucağına almayı beraber evinize gitmeyi nasip etsin 🤲🏼❤️ Su gibi geçsin dogumun ❤️
dogurangaplumba Rabiul biz eve geleli 15 gün oldu galiba o günleri unutmaya çalışıyorum iyileşmeye ve ağlak melisayı büyütmeye çalışıyorum 😅
Rabiul Papatya123_ şuanlık düşünmüyorum canım ya hayırlısı olsun tabi , bende tutmamışım eşimde tutmamış emziği bizim kızçede tutmaz belki 😆 o zaman hava nasıl olur bilemem ona göre ekleme çıkartma yaparım 😍