Cnrdmrddm Esrasrgn 36 haftalık hamileyim ve son iki aydır 2 günde 1 kilo salatalık yiyiorum inanılmaz şekilde.sabah akşam gece😬doktoruma sordum kalorili değil içersinde %90 su olduğu için yiyebilirsin dedi☺️
nehirimmm Esrasrgn evet dişlerimi acıtmaya başladı biraz bu durum ama yinede vazgeçemiyorum sürekli elimde, şimdi biraz salatalığa da geçiş yaptım süperler yaaa 😍😍
Esrasrgn Cnrdmrddm çook güzel ya tuzlayıp yiyorum bende mide bulantımada iyi geliyo bakalım ne kadar yiycem daha😂
yesillimonn Esrasrgn Salatalık,pismemis karnabahar,brokoli,kırmızı kök pancar,mor lahana,limon,çiğ ıspanak bu saydiklarimin hepsini deli gibi yemeye basladim😁😁
Esrasrgn nehirimmm aynen öyle😁 salatalıklarda aslında hormonlu oluyo bi yandan ama işte isteyince durulmuyo 😁
Esrasrgn [bilinmeyen] ay nasıl aşermezsin ya😂😂 hiç mi canın tuzlu ekşi çekmiyo illaki çeker dinle kendini😂😂
nehirimmm Esrasrgn kesinlikle bide kendimi başka yasakları canım çekmiyo bari bunlara şükür diye telkin ediyorum 😍 hepimize kan ola can ola 💕
Esrasrgn Busrademiir evet sonradan değişceğini biliyorum bende ilk zamanlarım bakalım biziö cinsiyetimizi öğrenmeye birazdaha var 😂 kızım olursa artık salatan mıdır 😂😂