Ay12-12 Merhaba kızlar 15 gunluk lohusayim, gaz çıkaramıyorum o kadar sancım oluyor ki ölücem sanki ne olmuş olabilir sizce bı sorunu yaşayıp daha sonra düzelen var mı , sanki bağırsakların dugumlenmis gibi ağrısına dayanamıyorum lütfen yardım..
Hulo2105 Ay12-12 biri sana kayısı hoşafı yapsın canım o baya iyi gelirmiş. Bende annemden onu istedim doğurunca içicem hemen
ZeynepDuru17 Ay12-12 20 günlük lohusayım bendede aynı şeyler oluyo üşütmekten olur bide rezene çayı iç sıcak tut kendini kesinlikle üşütme ayağına iki çorap giy karnını sıcak tut
Eko93 Eko93 hastanede bir kere çıkarttınız ama dmi ? Yani gaz yapmadan gondermezler çünkü. Düzelir diye düşünüyorum. Keşkek bulgur o tarz şeyler gaz yapar wc ye de çıkartır bence onları tüketin. Bol bol sıvı hoşaf için. Hangi meyve varsa bence. Ben hep bunları yaptım iyi geldi bana
Badehandekuzey Ay12-12 düzelir tüm organların yukarı çıkmıştı yavaş yavaş aşağı iniyor haliyle 9 ayda çıkmış olan 15 günde düzelmez zaman alacak
Cylnrcp1410 Ay12-12 benimde oldu ama doğumun ertesi gün kötüydü baya, hastanede olduğum için seruma ilaç koydular rahatlıkla attım bi daha da yaşamadım gaz sorunu, isterseniz bi gidin doktora gaz zor şey insanın hayatı çöküyo geçmiş olsun çok çok 💐
Sadeceanne2 Ay12-12 daha çok sebze ve meyveler ağırlıklı ara öğünler. Le çorbalarla lifli gidalar la hoşaf ve bol bol su ile beslenin. Patlıcan yemeği tüketin 15,20 dün dikkat edin Hormonlar dan dolayı kabızlıgı tetikliyor basur oluşmadan dediklri mi uygulayın
hamisko Koalams Kişiden kişiye göre değişiyor. 2. Doğumum lohusalık yaşamıyorum çünkü saçma sapan hiç birseyi kafama takmıyorum. Bu arada sezeryan oldum bu da kişiden kişiye göre değişiyor. Biraz ağrılarım olsa da gayet iyiyim ☺️
Ay12-12 Eko93 Koalams normal doğuma göre evet, çünkü sezeryanda ameliyat ağrısı bı taraftan tuvalete gitmek bı taraftan meme ucu ağrısı bı taraftan tek başına kalkamaz hale gelmek bı taraftan çok zor ya normal doğumda bunlar yok doguruyorsun bitiyor herşey masada hop mis gibi kalk yürü git 😊kimsenin sana yardım etmesine gerek yok sadece igrastigin tek şey meme ucu ağrısı 😓
Ay12-12 hamisko ben toparlanamadim.bi türlü ya perişan oldum valla , ilk cicugum normal dogumdu oncesinde çektim ama doğurdum.bitti gitti bunda öyle değil ama 😓