Burcu-2634 Kızlar herkes açıyo dedim ben neden açmıyorum 😂 Ekim anneleri durumlar neler hazırlıklar nasıl neler yapıyorsunuz kaçıncı hamişlik konuşalım mı? Benim 2. Hamilelik bir kızım var 2022 Eylül doğumlu şimdi oğlum geliyor inşallah 2024 Ekim doğumlu 🥰
Sinemb1406 Burcu-2634 Benim Şubat 2023 lü bir kızçem var. Tekrar kızıma hamileyim bu yüzden belki yeni doğduğunda 1 2 yeni takım alabilirim ama onun dışında birşey almayı düşünmüyorum ☺️ hiçbir şeyi atmamış ya da vermemiştim hatta bazı takımları giydirememiştim bile ☺️ kısmetineymiş diyorum 😍 18+5 im ancak henüz oynama hissetmiyorum biraz canım sıkılıyor bu duruma. Bir yandan da ilk hamileliğimde 20. Haftamda hissetmiştim sanırım yine 20 li haftalarımda hissedeceğim.
Kubrakar272727 Burcu-2634 20+4 olduk bir kızım var bide oğlum ikizler zaten şimdide erkek bebis bekliyoruz ikisininde hiç biseyini koymamistim evde bidaha çocuk düşünmüyorum diye kısmeti varmış😂😂 tekrar baştan basliycam sanırım kıyafet yönünden onuda 30 haftalarda hallederim diye düşünüyorum birkaç parça aldım zaten
iremsevinc Burcu-2634 bir oğlum vardı 2021 doğumlu 2022 aralıkta vefat etti inşallah 2024 ekimde kız annesi olucam 🥰🥰 kıyafetler vs küçük şeyler bitti sayılır bi büyük parçalar bebek arabası park yatak ana kucagı kaldı odasına sıfonyer dolap yaptırdım temmuz bası onlar gelecek inşallah yarın detsylı ultorosonumuz var inşallah bişey çıkmaz tam bugün 20 haftalık olduk 4 gündür hareketleri de çok net hissediyorum ❤
Tutaste_ Burcu-2634 hicbisey alamadim daha maddi durumdan dolayi😀bakalim ne halt edicez valla bu ayda alamiycak heralde obur ay alirim kredi cekip cocuk bir yasina gelince daha borc odiycez hala 😀😀
Burcu-2634 Sinemb1406 sırf maddi açıdan bende 2. De kız olsa mis gibi büyür dedim bende kızımın kıyafetlerini atmadım ama rabbim oğlan nasip etti gene de kızımın bir kaç kıyfartini unisex almıştık onları giydiririm 3 5 takım alırım dedim. Bende 20+3 oldum 3 5 gündür hissediyorum hareketleri hiç stres yapma nenkadar geç kıpraşırlarsa o kadar az can yakarlar 🙂
Sinemb1406 Burcu-2634 kısmetinizde erkek bebiş varmış ☺️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🌸 Bakalım merakla bekliyorum hissetmeyi ☺️
Ruyagibi1 Hava şuan çok sıcak ekime kadar yanacağız kızlar 2 hamileliğim benim de ilk kızım hafta ya bir yaşına giriyor ikincisi de kız olacak fazla bir şey almayı düşünmüyorum bir iki hastane çıkışı alırım büyük ihtimalle
Burcu-2634 Kubrakar272727 bende daha başlamadım bi isimli hastane çıkışı aldım 3 5 parça alsam 3 ay yeter evde de var 3 5 bişey asıl alışverişi 6 aylıkken yaparım 🙂
Burcu-2634 iremsevinc başın sağolsun bacım rabbim yerini doldurmuş ne güzel. Sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun ilk bebişte heyecan daha fazla oluyo benim kızımda da öyleydi şimdi aman doğsun büyüsün modundayım cinsiyeti bile merak etmemiltim eşim meraklı o sordu doktora falan anneler için sağlıklı olsun yeter 🙂
Burcu-2634 Tutaste_ valla aynen herşey ateş pahası kızımda çok özenirdim daha bebekken oda yapanlara ben kızım 1.5 yaşındayken borca girip oda alabildim kılık kıyafeti bile fazla almıycam evde ablasının kıyafetlerden giysin pembe pembe takılsın dışarıya 3 5 takım alırım diyorum bakalım zor valla 🙂
Bendiyebiri_ Burcu-2634 2021 Kasım da oğlumu kucağıma aldım şuan 2024 Ekim’de kızımı kucağıma alacagim elimle puset işledim kızceme yavaş yavaş toparlaniyoruz ama havanın sıcaklığından pek bişey yapılmıyor
Burcu-2634 Bendiyebiri_ maşallah bacım valla o tür pusetleri biliyorum çok hoş duruyo güle güle kullansın bende bi battaniye öreyim diye niyetlendim battaniye yarım sıcakta anca enerjim kızımla uğraşmaya yetiyo
iremsevinc Burcu-2634 ben çok kız istemiştim erkekten sonra Rabbim gönlüme göre verdş aynı ilk heyecan devam 🥲
Bendiyebiri_ Burcu-2634 aynı sekilde oğlumda öyle ama işte bazen zorluyor ama yine de yaptım bitirdim benimd eaklimda battaniye var ama bakalım sıcaklarda dışarıya çıkmadığim için ip alamadım kaldı öyle
cLearQueen Burcu-2634 ben de 20+5 benim ikinci gebeligim ilki kurtaj olmustu. Hareketleri sol kasigımda pıt pit kalp atisı gibi hissediyorum normal mi boyle hissetmek acaba baska bi guclu tekme falan yok
Burcu-2634 cLearQueen şimdilik çok normal ilerleyen zamanlarda tekme ne ki yaptıkları hareketlerin yanında 🙂