Bir_nazenin01 Sağlık ocağında verdim barkod numarası aldım bu sefer öğlen 4 gibi çıkar dediler dua edin 🥲
CokCahilsinKeskeOlsen Bir_nazenin01 Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin. Haberdar edin mutlaka
Minnossevgi Bende sağlık ocağına kna vermeye gideceğim vitamin eksikliği için filan kan versem çıkar mı 8 gün var adetime
2020-23-24 Barkod aldıysan canım internet sitesinden 2 gibi öğrenebilirsin İnşallah gönlüne göre olur güzel sonuçlar alırsın haber verirsiniz bekliyoruz 🌼
Hulya-003 Minnossevgi ben 8 gün vardı bi önceki hamileliğimde dişimi yaptırmak için gittiğim hastane benden test istedi 8 gün vardı 46 beta ile öğrendim
Minnossevgi Duyduk diyin kizlar 😂😂😂 ya birkaç gün sonra yola çıkacağım öğrensem iyi olur kafam rahat eder. Aşılama yaptırdım kan istiyorlar diyip vercem Dr a adetime şukadar var bu kadar var diyip ugrasmicam
Minnossevgi Pamiramsi biz çıkıyoruz evden vericem valla kanı ne kaybederim ki . Zaten yoktur muhtemelen hiç belirtim yok.bari kafam rahat ağır iş yapabileyim🥲
Bir_nazenin01 @Melodimm @orkidemm_ @Kivircik01 @dika @Asyarslan60 @_Mother_ @MelodyFairy @Ummu__Meryem @aselinannesi1997 @Aeylulb @123kruvasan Minnossevgi @Pamiramsi @myangelson @2020-23-24 @6hilal_akin1 @CokCahilsinKeskeOlsen @ebruli2210 Kızlar sonuç negatif maalesef bugün gecikmemin 3. Günü erken gebelik testi beni çok yanılttı inşallah bir an önce adet olurum da önümüze bakarız 🥲🌸