Busraoz yeter_acet İnstagramda momanddesigntr sayfasına yaptırdım çok memnun kaldım ki zaten referanslı olduğu için ben de burada yaptırdım🌸 Tavsiye ederim
Ezel16 yeter_acet Instagram dan yaptıracağım burda birkaç arkadaş yaptırmıştı çok güzeldi nakışlı isterseniz tabi .. Adresi: istanbulbebektasarim 🌸
Nihallll123 yeniannna34 merhaba memnun kaldınız mı kumaşından dokusundan peki çok beğendim sayfadaki ürünleri de resmî varsa atarmısınız
Elif1234- Bende Butikbebecim de yaptırdım fiyatı kargo dahil 600 TL idi. Biraz uzun sürdü ama dokusu çok güzeldi.
yeniannna34 Nihallll123 Begendım böyle tısortlere falan yapılan baskı gıbı yapışkan türünden değil güzel gayet
Ezel16 Nihallll123 Evet canım %100 pamuk istersen yazabilirsin bayana o adresten wp veya dm sen dönüş yapıyorlar ben direk ordan yaptırıcam burda arkadaşlarım görsel atmışlardı ve çok güzel yumuşacık kumaşı olduğunu söylemişlerdi ☺️
Burcu-2634 yeter_acet Instagram da Bebeqon dayfasına yaptırdım kızımında hastane çıkışı da burdandı şuan fiyat 650 TL kalitesi çok güzel eşimin sülalesinde ki bütün hamişler ordan yaptırdı 🙂