Deletedmom_116 Emel_aslan06 Nst de çıkana değil . Kendi hissetigine bak Nst ye güvenmiyorum . Kendinde eğer dusenli kasılmaların var ise örneğin ,10 dk 5 dk 7 dk gibi aralıklarla Gbi dk ya yakın kasılıyor ve sürekli tekrarliyorsa doğum habercisidir .
Emel_aslan06 asell13 yok aşkım 1oo degilde en yuksek 8o gördü ama bende agr sanci yok nst de gorunuoo sanci 35+3haftaligim 😢
Deletedmom_116 asell13 Alakasız bence 50 üstünü görmeden dogurdum nst ye güvenmiyorum bı insan kendini bilmeli . Doğum. Yaklaşınca hamile insan hissediyor zaten Hem sancisindan hem Rahatsziligindan annelik duygusundan
RedFlower Emel_aslan06 diğer gebelimd 36 haftada bende de çıkmıştı canım düzenli sancılar serum falan takmışlardı baya bi normale dönmüştü. Sende bişey yapmadılar mı
Emel_aslan06 RedFlower nst de sancı cikti sancin ağrın varmi dedi bende bende yok bisey hissetmiyorum dedim.serum taktılar kuzum hemen dr …
Emel_aslan06 asell13 ya ben yuksek tansiyondan dolayi yatioom gözetim altındayım. Dun nst sancıların çok cikmis dedi bende benim sancim yok dedim her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapalim dedi 2 cm acilmanda var dedi.
asell13 Deletedmom_116 hiç normal doğum tecrübem yok canım ufaktan sancı bile çekmedim ben öyle biliyorum sadece
Emel_aslan06 Deletedmom_116 yok askim ben bişey hissetmedim agri sanci. nst cikti sadece buda beni cok uzdu agladim tansiyonum tekrar tavan yapmis 😭😭😢😭😭ciger geliştirici igne yapildi heran hersey olabilir dedi dr 2 cm acilmn var dedi