MelodyFairy aşkım sana şöyle söylim öncelikle ultrason kontrolünde yumurta izlemi yaptın mı hiç yumurta kaliten nasıl ultrason sonucun hepsinden önemli yumurtan sağlıkla büyüyor mu yumurtlma oluyor mu falan benim hormon sonuçlarım hep yüksekti hatta yeni evlendiğimde de test yaptığım da doktor bu hormonlar ile çocuğunun olması imkansız demişti korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım sağlıksız olduğu için kürtaj oldum sonra şuan ki doktorum ile tanıştım muayene de evet hormonların yüksek ama yumurtaların çok iyi hiç kafaya takma biz ilk doğal yolla deneyeceğiz hatta 2 hafta sonra müjdeyi verirsin demişti 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve kızım oldu 😍 3 yıl sonra şuan tekrar düşünüyorum Ekim ayında muayeneye gittim korunmayı bırakmadan önce muayene etti yumurtalıklar hayla iyi hormon tahlili istemiyorum aklın karışmasın stres yapma 6 ay olmazsa sonra bakarız dedi ve korunmayı bıraktıktan sonra adet döngün çorba oldu 45, 37, 35, 33 hep böyle Şubat ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu kimyasal sonrası adet olmadım bir türlü 2 Nisan da muayeneye çağırdı adet olmadığım için rahimde incelme olmuştu bana tedavi amaçlı D.kontrol hapı verdi 1 kutu hepsini iç yeterli dedi gurubunda hormon ve yan etkisi en düşük olanmış kullananlarin çoğu bir sonraki ay gebe kalmış bende onlardan biriyim mesela başta bende dedim çocuk istiyorum doğum kontrol hapı ne alaka ama bazen tedavi ve hormon dengelensin diye veriyorlarmış bu arada 10 Mayıs’ta kontrol me gitmiştim yumurtalarim buyumemiş ise ilaç tedavisi başlanacaktı ama erken yumurtlama olmuş demişti ilaca gerek yok doğal olur dedi ama o tutma 22 Mayıs’ta 2. Defa yumurtlama gördüm o tutmuş işte diyeceğim şu ki evet tahlil sonuçları önemli ama yumurta kaliten iyi ve sağlıklı ise çok kafana takma inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olacaktır