Mahperitasarim Bende doğum bekleniyor yazıyor yani 23 haftalık olmak önemli değil 23 haftalığım diye işaretlenebilir erken gelmesi için . Benim oldu başvuru yapacak olanlar haftam tutmuyor diye beklemesinler geç geliyor zaten o kadar haftalığım diye işaretlesin
3_oglan_annesi Tubiiy1 ya sewindim nasıldı ürünler begendnmi özellikle yatağını merak ediyorum kurunca resim atarmisin ☺️
Cepni Kizlar İstanbul disinda olup bu paketi alan varmı bunu merak ediyorum açıkçası şehir dışındayım ona göre başvuruyla uğraşacağım çünkü hata veriyor
Dilek_04 Cepni yok İBB yani Sedep sadece İstanbul’da olanlar için geçerli başka şehirde yaşıyorsanız başvuramazsınız
Tubiiy1 Cepni İstanbul belediyesinin yaptığı uygulama adres vs İstanbul içi olması gerekiyor ondan hata veriyordur
Kardelen120o Tubiiy1 bi tek ben basvuru yapamiyorum galiba devamli bilgiler eksik diyo bakiyorum eksik biseyde girmemisim anlayamadim bi turlu
Dilek_04 Cepni Rica ederim hangi ilde yaşıyorsanız oraya ait yardımlar olabilir araştırabilirsiniz bence
Tubiiy1 3_oglan_annesi tamam canım açtıkta video vs izlenip kurulacakmış bakamadık yarın kurunca atarım :)