daenerys Kızlarrrrrr 🌸 kaçıncı haftada kilo almaya başladınız? ben 5. haftadayım sanki kilo almışım gibi hissediyorum muhtemelen şişkinlik hissi. ama merak ettim sizler ne zaman başladınız kilo almaya?🌸
myavocado daenerys ben hemen başlamıştım, ilk aylar aşırı hızlı aldım. 5. haftada bile 4-5 kilo almıştım sanırım. 5. Aya kadar bir anda 15 kiloyu aldım 😅 sonra diyet v.s. de yapmadığım halde baya durdu, son iki ayda 2,5 kilo almışım.
Babymom07 daenerys şişkinliktir canım ben ilk 3 aydan sonra kilo almaya başladım 7. Aydayım 8kg aldım aşırı yemiyorum ama yine de kilo alıyorum ödem de oluyor tabi
sltn2686 daenerys ben 7 haftalığım 1 kilo falan almışım bile şişim önceden dikkat ediyordum şimdi biraz besleneyim diyorum almışım böyle giderse yandım
daenerys myavocado ayy gerçekten mi ben de olacakmışım gibi hissediyorum 😀 nasıl kilo verdiniz peki kolay oldu mu
myavocado daenerys yok hiç kilo vermedim, hızlı kilo almam durdu sadece 😅 kendiliğinden süreç bu şekilde oldu, herkesin bünyesi değişik oluyor, genelde 3 aydan sonra alınıyor denir ama ben aldığımı ilk 3-4 ayda aldım sonra durdu
daenerys Babymom07 8 kg çok iyi 🧿 göğüs hassasiyetiniz ne zaman geçti peki benimkiler aşırı acıyor hep böyle mi olacak 😀
ezooezz İlk haftalar mide kazınmam vardı sürekli açlık hissim vardı o yüzden sanırım fazla kilo aldım 12. haftaya kadar 3-4 kilo almıştım bile 20.haftadayım toplam 7 kilo aldım bile.