• Gebelik
  • Kız bebek anneleri belirtileriniz nelerdi

Yapıdan yapıya kişiden kişiye değişiyor , ben hiç bir belirti yaşamazken kuzenimle aynıyız o hala mide bulantısı çekiyor benim belim aşırı ağrırken onun sadece bacakları ağrıyor ☺️ kimsenin gebeliği kimseye benzemiyor anlayacağın

Hasret18ayaz belli olmaz canım o ilk kızımda hiç bir belirtim yoktu ne aşerme ne mide bulantısı ne ağrı vs vs ama ikinciye hamileyim ve yine kızım olacak bunda maşallah ağrı bulantı aşerme gidiyoruz 🥹

myavocado, başlığı Kız bebek anneleri belirtileriniz nelerdi olarak değiştirdi.

Hasret18ayaz annem ve teyzemler basından beri kizın olcak dediler. Sebebi de hep uyuklamam ekşi şeyler yemem 😅 cin takvimi yok kese sekli bilmem ne burda da herkes erkek dedi ama sonuc kız 🥰

cLearQueen aynı şey bendede oldu uykulama falaan herşey erkek diyor doktorlarım dahi bile erkek diyor ama ben hala sanki kız doğuracakmışım gibi geliyor acaba hisler doğruyu söyler mi 😂😂😂

Hasret18ayaz Kızım ve oğlumda herşey aynıydı. 3. Bebeğim abla ve abisinden çok alakasız ağır bir süreç yaşattı, kızmış o da, belli olmuyor yani

Bunu anlamanın bir yolu yok anlaşılan sağlıklı olsunda

Hasret18ayaz ay sakın inanma şu olursa kız ya da erkek diyenlere. Bana herkes erkek diyodu hiç kız diyen olmadı. Canım hep tatlı çekiyodu mide bulantım ağrım hiçbişeyim olmadı. Yok göbeğin sivri erkek kesin dediler. 32. Haftadayım göbeğim hala sivri. Hiç uyuklama vs olmadı. Çirkinleşmedin hiç erkek dediler. Ama herkes yanıldı kızım olcak hayırlısıyla🌸🥰

Hasret18ayaz benim ilk çocuğum erkek bu ikinci kız hamdolsun aynı şeyler kusma miğde yanması tek fark oğlumda çok aktiftim yani hareketli ama kızımda bogle bir uyuşukluk ağırlık var şuradan şuraya gidesim yok resmen

Hasret18ayaz

Geçmek bilmeyen bulantı kusma 39+4 olduk halen kusarım mesela
    Kötü koku alınca direk kusma hissi gelir
    Baş ağrısı düzenli uyumak istiyorum 😂