Melihadur 1 haftadır yemek yiyemiyorum tam 5 kilo verdim yok mu bunun kesin çözüm yolu açım yemek yemek istiyorum 😔😔😔😔😔😔😔
Selale_bati Melihadur nc malesef canim hic cozumu yok ilaclar var bulantiya karsi ama oda bunyeden bunyeye degisiyor mesela bende etki etmedi 10 kilo zayifladim 25 hafatama kadar kan kusuyordum serumlarla ayakta kaldim ilactansa serum daha cok ise yariyor tavsiye ederim canim🤲
yesillimonn Melihadur O haftalar bende ayniydim maalesef çok zor bi durum sadece kaşarlı tost yiyebiliyordum ama kesin çözüm dersen zofer diye bi ilac var doktorunla görüsüp kullan derim..
Mommy006 Melihadur Merhaba Haç haftalık hamilesin? Bulantım benim de var bir yediğimi bir daha yiyemiyorum, ekmek zeytin yiyorum, sade makarna yiyebildim, çubuk kraker iyi geliyor...
Sengulkrgz Benimde asiri mide bulantim vardi meger kullandigim doktorun verdigi folik asittenmis ben sabah kahvaltidan sonra kullaniyordum tavsiye uzerine artik aksam yatmadan once aliyorum eskisine gore daha iyiyim...
Pkomucizesi 17 haftalıgiz 6.haftadan bu yana kusuyorum :( kan kusmalar basladi ne yapsam gecmedi.. gaviscon kullaniyorum hafifletiyor biraz