s_nur Merhabalar 12. Haftada tahmin olarak kız bebis tahmini yapildi bugün tam 16 haftalığım doktorumuz kız dedi sizce detaylı ultrasonu beklemeli miyim sonradan değişen oldu mu ? Korkuyorum değişir diye bisey alamıyorum 🥹
myavocado s_nur bir ihtimal yanılmalar olabilir tabii. İsterseniz unisex şeyler alın, ben emin olmadan önce öyle yapmıştım hep, yeşil, sarı, bej gibi renkler, beyaz badiler, puset, beşik araba gibi şeyler alınabilir.
sweetmom_ s_nur niye korkuyorsunuz ki anlamadım. Ya kız olur ya erkek 😁😁. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah. Hem daha erken zaten illaki yetişir. İnşaallah yetiştirirsiniz.
Zumra1234 s_nur arkadaşıma özel kiz demişti devlet erkek sonuç bir erkek cocugu oldu😊 az daha bekleyin isterseniz
sweetmom_ s_nur sende haklısın. Ayy bende çok istiyorum böyle tatlı telaşlari. Sen hamilesin duan kabul olur bana dua eder misin Allah bana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah güzel Salih bir ömrü olur yavrunun 🤲🏻💐💐
s_nur sweetmom_ yaa tabiki ederim ❤️ bende bir kere Kürtaj olmak zorunda kaldım sonra rabbim tekrar nasip etti çok şükür insallah en kısa zamanda sizde güzel haberler alırsınız ✨Allah razı olsun güzel duanızdan dolayı 💕