Svllkccc Aysell47 herkes bebek kışa gelecek güzel diyordu şimdi hamilelik yaza geldi kötü diyor hangisi iyi kötü çözemedim valla 🥺🥺😂
Aysell47 Svllkccc aynısını bana da diyorlar yazın hamilelik zor iyi yanı kışın bebeğini büyütür yazın rahat edersin diyor 😂😂
1Ali BUSEBUYUKGUMUS 22+0 oldum 17. Haftadan beri düzenli bebek yağı kullanmaya çalışıyorum ama sadece göbek çevresi değil bacak vs. de ilk gebeliğim olmasına rağmen göbeğim erken çıkmaya başladı ben baya faydasını gördüm açıkcası
BUSEBUYUKGUMUS 1Ali bebek yağı tüylenme yapıyor diye duydum bende yağ kullanmaya başlamıştım o yüzden bıraktım sizde tüylenme yaptımı
1Ali BUSEBUYUKGUMUS hayır herhangi bir tüylenme yapmadı, belkide bünyeden bünyeye fark ediyordur yanlış yönlendirmek istemem🌸
BirAskMasali1323 Zeynep6095 Kıza benziyo dedi 16 haftalikken ama net değil dedi detaylı ultrasonu bekliyoruz yarın detaylı ultrasonum var bakalım hayırlısı ne olcak🥰
Beyzanur_42 Svllkccc ac karnına bol su içmekle geçiyor 20+5 den selam 😂😂saat 5 den sonra balkonada cikiyorum güneş gitti belki hava eser diye yaprak bile kimildamiyor yüzüm yaniyor sıcaktan 🙈
Zeynep6095 yigitmom_ maşallah canım sağlıkla gelsinn benimkinde 18de kıza benzetti bu ay detaylıya grcem bende netleşir🥹🌸
Zeynep6095 BirAskMasali1323 aynyıyz 18de kıza benzetti bende bu ay inşallah detaylı ultrasona gireceğim 🥹
Nur_acikgozer Svllkccc 22 haftaligiz sıcaktan durulmuyor kesinlikle ödem oluyor bende de ve yarım saat 1 saat ayakta kalsam bel ağrısı sırt ağrısı mahvediyor
yigitmom_ Zeynep6095 yarın 20+0 olucam kontrolum var detayliyi da haftaya yapacam😍 Rabbim gönlüne göre versin
BirAskMasali1323 Zeynep6095 Yaa sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil ama şöyle bişey var Ekim ayının yüzde 90 ı kız bebek burda çok kişiyle konuştum çoğunluk kız yani🥰🌺
Zeynep6095 BirAskMasali1323 ya öyledir inşallah canım 18 hafta büyük bi hafta bacak arasını da net gördük boştu inşallah kızdır 🥹🌸🌸