Ytsnzy Svllkccc evet bir haftadır hissediyorum bende iki gündür dışarıdan da görülüyor hareketi tekme atıyor gün içinde bi çok kez ☺️☺️
Ytsnzy Svllkccc ilkte biraz daha geç hissediliyormuş ikinciye göre zamanla çok net hissedersiniz 🥰 ben kasıklarımda olduğunu farkediyorum mesela şu an bi sertlik var ellediğim zaman tepki veriyor 🤭
Lina_alya_aras Svllkccc Allah’ım bundan geri koymasın evlatlarımıza sağ salim kavuşalim Allah’a hayırlı kul bizede hayırlı evlat olsunlar🤲🏻🩵🌸
Merveasm Svllkccc 2 gündür baya sıcak ve üstüne misafirim gelicek diye hep ayaktaydım ayaklarım balon gibi olduğunu gece yatağa geçince fark ettim ve ağrılarım çok oldu ama normal diye düşünüyorum 20 haftalığız bakalım yazın nasıl geçicek bizler için
Svllkccc Merveasm evet bende ayaktaydım iş güç yemek derken bide sıcak ödem daha fazla tutuyor doğal olarak hayırlısıyla güzel güzel geçsin inşallah 🙏
Tutaste_ Svllkccc sicak alt katta pturdugum icin aoyunup gezmeiyorum evde perdeden gorunur diye hesap yapiyorum suan bide Antalya ya yakınım yaniyoruz
eylulus Svllkccc türkiyenin en sıcak yerlerinden birinde yaşıyorum 20 haftalığım perişanlık dönemi tamamen klimanın başından bi yere ayrılamıyorum ayaklarımı sürekli suya sokuyorum mahvoldumm
Yimma eylulus iddia ediyorum ben de o yerlerden birinde yaşıyorum yani Şanlıurfa 40 derece yanıyor ortalık klima karşısında da duramıyorum çalıştığım için ayaklarım köfte gibi oldu 🥺
3bebeannesi_ Svllkccc 18+5 olduk bizde aramız da bir gün var.👶 Adana da sıcaklar dayanalıcak gibi değil.
BirAskMasali1323 yigitmom_ Ayyy resmen beni anlatmışsın canım bende 19+5 haftalığım kuyruk sokumu ağrısı mahvetmis beni yatağa uzanır uzanmaz kitleniyorum dönmeye çalışmak benim için işkence haline gelmiş tek sıkıntım ooo