AzraCaglar Hemamplera hatta baş dönmesi ve baş ağrısı da yapabilir. O yüzden dinlen. Baş dönmesi böyle baya bi yaptı bende. Doktorum normal demişti
Nrplt Hemamplera canım benim de kanamam vardı ama kesenin neresinde bilmiyorum sabah akşam alıyordum ağızdan kafamı kaldıramıyordum uykudan 10 gün kullanmıştım çok şükür 14 haftalık olduk bi sorunumuz kalmadı💕
Fid34 Hemamplera bende de kanama var ama kese etrafında vajınal kanamam yok diye ilaç vermedi sizin vajınal kanamnız oldu mu
Hemamplera Fid34 gene de Progestan vermesi gerekirdi diye biliyorum canım bir de dinlenmen gerekiyor bol bol diye biliyorum
Hemamplera AzraCaglar anladım canım benim çok kanamam olmadı ertesi gün geçti zaten kahverengi lekelenmem de 2 gün sürdü şuna bişeyim yok yatıp dinleniyorum umarım kurumuştur o içerideki kanlı alan
AzraCaglar Hemamplera genelde kuruyor canım. İlk oğlumdan biliyorum. Bende kahverengi akıntı bile olmamıştı ağrım haddinden fazla olunca korkup gitmiştim doktora.
Hemamplera Gulfrt5441 ben 9+3 ün bebeğin kalp atışları ve gelişimi iyi dedi doktor keseye uzakmış kanama alanı progestan verdi dinlen dedi
meryemm_demir Busrakrkmz28 Aynı etkilet bendede oluyordu ayakta duramıyodum salak gibi yapıyor insanı..