Himommy Hanımlar merhaba, 8 haftalık hamileyim henüz doktora karar verip gitmedim. Medipole başlamak istiyorum ama doktor öneriniz var mıdır?
Mamacita1 Himommy Derya Yaşar çok iyi bir doktor sen sormadan her şeyi kendisi sana anlatıyor çok tatlı dilli biri
selencinaar Kesinlikle Songül hocaya gitmelisin çok iyi bi doktor aklınızda ne varsa sorun çünkü hiç birini cevapsız bırakmıyor muayeneyi detaylı yapıyor ben ona gitmiştim çok memnun kaldım
yasemintl selencinaar merhaba ben de songül hocaya randevu almayı düşünüyorum normal doğumu destekliyor mı
Anne23 İki gebeliğimdede nagihan kayaya gittim cok memnunum, evhamlı bi doktor değil hep içimi rahatlatıyor cok pozitif tavsiye ederim
Himommy Mamacita1 karşıda Ümraniye de kendi özel kliniği olan bir doktora gidiyorum şuan çok memnunum harika birisi şuan onunla devam etmeyi planlıyorum bakalımm 16+5 olduk artık 🫠
Mamacita1 Himommy Anladım inşallah hayırlısı olur sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bebeğinizi 🫶🏻 Sonrasında fikriniz değişirse eğer Çamlıca medipolde de Zeynep Elmalı iyi bir doktor ilk doğumumu ondan yapmıştım
selencinaar yasemintl o kadar gidemedim ona çünkü doktor değişmem gerekti muayene ücreti zamlandı felan 8-9 haftaya kadar gidebildim😁🤣