emreismhn 19 haftalık hamileyim 64 kilo ile hamile kaldım şuan kilom 63 bu bebek için sorun mu acaba bu durumda olan kişiler varmı
ValideSultan emreismhn sorun yok bebek kendini besliyor sadece siz depodan kaybedersiniz 6-7 kilo ile doğuma girebilirsiniz
Elizveannesi emreismhn bebek için Dr daha doğru açıklama yapar. Ama bebeğin gelişimi iyiyse senin kilo almamış olman sana avantaj zaten canım. Stres olma boşuna.
AlyaSu emreismhn canım bende 20 haftalık oldum sadece 1 kilo aldım ama kızımın gelişimi iyi bebeğin iyiyse bence fazla kilo almak iyi birşey değil zaten son haftalar alırız
emreismhn 3 hafta önce gitmiştim kilosu boyu gayet normal dedi 5. Ayda alırsın dedi herkes alamayınca da tuhaf oldum evet iyi ama etraftakiler normal değil falan deyince taktım
TulayTunay Benimde 32 haftalık 3 kilo almışım herkezde farklı oluyor merak etme benm komşumla aramda 1 ay var oda 16 kilo almış bana diyor ben niye bu kadar aldım sen 3 kilo aldın bünyeden bünyeye değişiyor doktora sormuştum benm iç karnım büyükmüş o yüzden şanslıyım 😀
Ayazayaz Üf boşver etrafı 2. Çocuğum 17.3 haftalığım 55 kiloyum kilo almadım göbeğim azıcık çıkmış görümcem benle aynı haftada o çok almış göbeği kocaman oda a sen nasıl almamışsın benim göbeğim kocaman vs olmuş dedi dedim o bebek değil sen kilo almışsın 😂 onunki 210 gram benimki 225 gram 1 haftada önde yani takma kafana ya avantaj bu kilo alırsın daha yolun başındasın bende almak istemiyorum açıkcası sağlıklı beslenince alınmıyor zAten bebeğe gidiyor sadece.
FundaElmaYazici 34 haftalık hamleyim 32 haftalıkken 1700 gr di kızım 63 le hamile kaldım 65.5 oldum bebeğim haftasıyla uyumlu sadece kilolu bir bebek olmicakmış o da sorun değil zayıf olsun sağlıklı olsun yeter😊