Ozgesari İlk doğumum ve sezeryan yapmaya karar verdim doktor 39+2 de alacak çok heyecanlıyım ınsallah bu kararımdan pişman olmam🥹
elifdiyorkii Ozgesari genelde 38 ortalarında alıyor doktorlar siz mi istediniz 39. haftada olmasını😅🥰
Zehraalii Ozgesari bende 38 +2 yim ikinci sezeryanımı olacağım 39 haftamda inşallah 🥰 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 💐🤍
Zafse Ozgesari bende kendi isteğimle seçtim kuzum Allah im hayırla kavuştursun fındıklarımizi inşallah 🙏 Haftaya persembede bana gün verildi 🤗🤗🤗
Ozgesari Zafse elifdiyorkii benim doktor bekletiyor anne karnında ne kadar durursa iyi gözüyle bakıyor ☺️ heyecan dorukta gerçekten
Ozgesari Zafse aminn inşallah çok heyecanlı Allahım izni ile kavuşalım sağlıcakla sıkıldıkça buraya yazdım özleyeceğim bu programı 🥺☺️🫶🏻
Zafse Ozgesari amin kuzumm doğru kilosunu alıyor artık :) hayırla gelsinler ya bende öyleyim kafama bişi takıldıktan evham yaptıkça başka bişi oldukça elim ayagim oldu burası 🤗💕
Ozgesari Damla_ars ayy çok heyecanlı Allahım yardımcımız olsun benim bebişin adı Ayşe Neva sizinki nedir☺️😍sayılı gün geçiyor hızlıcaa