Minnosanne- İlk doğumum berbat geçti doğumda bayıldım kuyruk sokumu kemiğim çatladı çok zor bir doğumdu şuan ikinciye hamileyim tekrar normal doğuracağım çünkü ilk doğumda kesinlikle doktorum ve ebelerin ilgisizliği saçmalıkları yüzünden zor oldu 2 cm açılmayla epidural istedim normalde 5 cm den sonra takılıyormuş bilinçsizim zaten ebeler daha da cahilmiş suni sancı verdiler yataktan hiç kalkamadım sadece açıklığa bakıp gittiler bir ton para verdim kimse ilgilenmedi doğumda epidural verdiler ıkınma isteği olmadı kafama göre ıkındım hemen doğsun diye karnıma 4 dirsekle bastırdılar doktor beni çok strese soktu süreci hiç iyi yönetemedi ikincisinde kendime özel ebe tuttum daha bilinçliyim hemen hastaneye gitmeyeceğim sancımı evde çekeceğim epidural asla taktırtmam süreci hep ayakta egzersizlerle geçirip kolay doğuracağım buna çok inanıyorum ikinci doğum daha kolay oluyormuş korkmayın artık bilinçlisiniz ama yok ben yapamam diyosanız tabi sezaryen de olabilirsiniz kimseye kulak asmayın bu annenin kararı bana sezaryeni çok kötü anlattılar o yüzden tekrar normal deneyeceğim inşallah kolay doğum yaparız