Minnosanne- hiç korkulacak bişey yok. Ben 2 gün doğumhanede süründüm resmen, nstde sancı çıkıyo ama ben hissetmiyorum açılmam da olmayınca sezaryene alındım. Çok istiyodum normal yapmayı ama nasip değilmiş. 10:39da bebeğim doğdu 12 gibi ameliyat bitti doğumhaneye tekrar aldılar, 3 gibi uyuşukluk geçmeye başlayınca servise çıkardılar. O arada da bebeğimle yalnız başıma doya doya vakit geçirdim, emzirdim öptüm kokladım 3-4 saat çok güzeldi. Servise çıkınca da 1 saat falan eşimle vakit geçirdik sonra onu çıkardılar, akşam üstü 6 gibi de ayağa kalktım yemek yemeye başladım bi daha da oturmadım. Beni tek zorlayan ikinci gün gaz sancısı oldu o da yanlış kahveyi içmektendi, sade içmem gerekiyomuş kayınvalide bilememiş 3ü 1 arada almış ve ben 3 tane içmiştim ara ara, o da gaz yaptı, ama serumla onu da geçirdiler 🤗 ne bel ağrısı ne baş ağrısı ne yürümekte zorluk hiçbir şey yaşamadım çok şükür, tuvalete otururken doğal olarak dikişlerim biraz sızlıyordu ama hiçbiri dayanılmicak acılar değil. Etrafınızdaki zorbaları dinlemeyin. Benim yengem 2 çocuğunu da isteyerek sezaryenle doğurmasına rağmen benim ikinci gebeliğimi duyunca “yaparsın tabi normal doğurmuyorsun sonuçta alıveriyolar” dedi 🙄🫣 daha da üstü bi yorum duymadım şimdiye kadar. Benimki mecburi oldu, hanımefendi isteyerek sezaryen oldu yaptığı yoruma bak. Bu kafayla düşünürsek o da anne olmuyo o zaman 😬 yani o kadar salakça ve gereksiz yorum yapanlar var ki, hiiiç takma akışına bırak boşver, stres yaptıkça kendi kendimizi mahvediyoruz 🙈