kardelengurler7 Kızlar sıcaktan uyuyamayanlarr aşırı halsiz olanlar var mı size halsizligin sıcaklarla alakası var mı
Hulo2105 kardelengurler7 benim de tetanozdan sonra kolum vurmuşum gibi ağrıyor ama ben acının üstüne gidiyorum yatıyorum o tarafıma 😂 Sıcaklara gelince 4-5 gündür asla uyuyamıyorum uyusam da hep uyanıyorum. Salonda klima var hemen yatak odasının tepesine denk geliyor klimayı açıp evi serinletip öyle uyuyorum. Başka çözüm bulamadım…
Mervem23 kardelengurler7 canım bende aynı durumdayım ya ilk gebeligim çok güzel döneme denk geldi çok yazı yaşamadım ama bunda Ekim sonu gibi doğum yapcam sıcaktan çatlıyorum suan 18 derece ve ben bunalmaktan uykuya dalmaya zorlanıyorum 🥲🥲🥲yaz boyu da çekecez bu durumu
birgencanne09 kardelengurler7 normal canım buz koyabilirsin o bölgeye sıcaktan bende bunaldım 39 derece burası klima açık ama asla bana fayda etmiyor gün içinde ⅔ kere duş alıyorum
Sinem_klc kardelengurler7 ben tam bir hafta ağrısını çektim çok zorlanmıştım ikinci dozu yaptırmadım yine aynı sorunları yaşarım diye
kardelengurler7 birgencanne09 klima bana çarpıyor canım aşırı baş ağrısı yapıyor burasıda öyle geceleri adam akıllı uykum kalmadı tüm yaz hamileyim nasıl geçecek hiç bilmiyor kaç haftalık bebişin?
ngksu kardelengurler7 of bende yanıyorum elim ayağım hissetmiyoeum şiştilerde iyice 33 hafta olduk az kaldı ama sabır yani gerçekten Allah yardımcımız olsun
kardelengurler7 ngksu senin birazcık az kalmış son haftalar desene 20+5iz biz yanıyorum şimdiden ilerleyen zamanlarda eriyeceğim sanırım doğumun son bahara denk gelicek büyük ihtimalle tüm yaz hamileyim nasıl olacak merak icerisindeyim uyuyamıyorum geceleri
kardelengurler7 Hulo2105 üstüne bile yatilamıcak bir ağrı ilk gün ağrım olmamıştı aslında bir anda arttı korkmadım değil ama ebem normal demişti acı eşiğimde yüksektir oysaki sanırım hamilelik tüm hislerimi değiştirdi herşeye ağlamam dahil
Hlimee Uyuyamıyorum sabah iş var 5:40 gibi kalkıyorum 🫣 İstanbul/ Ümraniye den selamlar 🖖 😂 Birde çay tiryakisiyim Zorla bi demlik çay içiyorum, yaptım diye 🤣🤣🤣🥵🥵🤯🤯🤯🤯
kardelengurler7 Hlimee kız çok çay kansızlık yapmıyor mu doktorum bana çayı kahveye olabildiğince azalt demişti çalışanlara rabbim daha çok kolaylık versin ama çayı azalt sen birazcık kaç haftalık bebiş
Hlimee kardelengurler7 36+2 günlüğüz canım Çok şükür ne kansızlık var Ne şeker Ne tansiyon Ben de şaşırıyorum aslında oysa kiloluyum ve gebelik kilosu da oldu çok şükür iyiyim
kardelengurler7 Mervem23 sorma canım benim ilk gebeliğim ikinci zaten planlamamda yok herşey nasip tabi ama sıcaklar bitirdi beni kaç haftalık sizin bebiş