aycaoztas Merhaba az az kendiliğinden su geldi 38+3 üm bugın cok yoruldum bi anda fış diye akmadı ama parça parça geldi iki kere pijamaamı değiştirdim ayaktayken değil yatarken oluyor, şimdimi gitmeliyim sizce yoksa sabahmı doktorum sabah orda
Berna_59 aycaoztas merhaba hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşAllah bebeğinize 🙏🌸kaç haftalıktı bebek doğduğunda ve kilosu kaçtı ve normal doğum mu oldu yoksa sezeryan dopum mu oldunuz 🙈😇Kusura bakmayın çok soru sordum ama bende hamileyim 37+4 haftalığım bu gün muayene oldum normal doğum bekliyoruz 2. Gebeliğim ama ilk doğumum olucak 🙏🥹
BaharSoyluu Doğum hemen başlamıyor ama suyunuz geldiyse gitmeniz daha mantıklı.Ebeler kontrol ediyor açılma var mı sancı durumu bebeğin kalp atışı vs.ona göre doktorunuza bilgi veriyor.Eğer açılmanız vs fazlaysa doktor geliyor değilse ebeyle iletişimde oluyorlar yaklaşınca geliyor.Ben de öyle olmuştu.Özelde doğum yaptım.
aycaoztas BaharSoyluu benimki Devlet sezeryan denildi normalde vajinismus olduğum için doktorum da sabah gelecrk beklesemmi gitsemmi bilemedim zaten normalde yarın gidecektim
BaharSoyluu aycaoztas aycaoztas Suyunuz gelmeye devam ediyorsa gitmeniz daha mantıklı su geldikçe sancılar başlıyor genelde en azından ne yapacağınızı söylerler daha iyi bilirler.Ya doktorunuzu çağırırlar gerekli bir durumsa ya da nöbetçi doktor da bakıyor olabilir devleti tam bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem
BaharSoyluu aycaoztas Yaa 🥹 Geçmiş olsun,hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🥰 Nasılsınız?
aycaoztas Berna_59 merhaba ben sezeryan oldum 38+3 de doğdu normalde gelişimi cok cok iyi gidiyordu hatta önden gidiyordu nolduysa son haftaalrda yavaşladı 2900 doğdu rabbim sizede hayırla almayı nasip etsin
BaharSoyluu aycaoztas Çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsınız inşallah doktora sorupta bir sakincasi yoksa sıcak su torbası edinebilirseniz koyabilirsiniz omzunuza iyi gelir belki