Esrabyndr Hamiş anneler kartal Vera Hastanesi’ne gidiyorum haftaya detaylı ultrasonum var bugün randevu aldım ve kendi doktorum yapmıyormuş acaba her hastane mı öyle neden kendi doktorum yapmıyor öyleyse özel değil de devlete gitsem olur mu
BADE38 Esrabyndr Kadın doğum doktorları bakmaz perinatoliji bölümü doktorları bakıyor her hastanede aynı.
myavocado Esrabyndr detaylı ultrasonu hiç birimizim kendi dokroru yapmadı. Özel devlet farketmez detaylı USG farklı bir uzmanlik alanı gerektiriyor normal kadın doğumcu yapmıyor ya perinatolog ya da radyolog yapıyor, endişe etmeyin o yüzden, dogrusu bu.
Asralikra Esrabyndr kendi doktorunun göremediğini görür genelde öyle söylerler onlar daha detaylı bakıyorlar çünkü benim doktorum öyle söylemişti
BADE38 Esrabyndr Bölüm bölüm ayrılır perinatoliji doktoru bütün organlarıni inceliyor parmak sayısı organların kalbin çalışma durumu ve yapısı bebeğin plasenta durumunu yani bütünen herşeyine bakıyor detaylı ultrason amacida bu zaten herhangi sorun varmı yokmu kontrol ediyor ve renkli bakıyor ultrasonu size resimde veriyor benim doktorum verdi .
Esrabyndr BADE38 çok teşekkür ederim son birşey daha sormak istiyorum da 🤭 detaylı ultrason sonrası kendi doktoruma gitmem gerekiyor mu tekrardan
BADE38 Esrabyndr Evet canım sana sonuçları vericek bakan doktor o sonuçları doktoruna göstericeksin . Genellikle zaten bakarken size de bilgi veriyor doktor benim doktorum hem bakıp hem benimle paylaştı hepsini .