Hanniballl Kızlar ben 10haftalık hamileyim ufaktan bez vs toplamaya başlamak istiyorum. Daha erken bir dönem mi? Hangi bezden ne kadar stoklamak lazım sizce eksik olmasın ama ziyanda olmasın isterim?
Rabiul Hanniballl hayırlı olsun canım , bezden çok bence fiyat bazlı gidersen daha mantıklı. Unisex şeyler alırsan eksiklerin çabuk biter mesela beyaz zıbınlar , biberon , emzik , alabiliyorsan büyük eşyaları - beşik , araba , ana kucağı -
gayesblog Hanniballl bence erken karnınız biraz çıksın. En azından cinsiyeti falan öğrenin. Beze gelince ben Prima premium tercih ettim
Aylaa123 Hanniballl tabiki erken özellikle bez stoklamak için stokladığız bez bebeğinize uygun olmazsa pişik yaparsa elinizde patlar hepsi. Bebek küveti gögüs pompası bebek battaniyesi gibi şeylerden başlayın almaya cinsiyetini öğrendiğinizde kıyafet alışverişi ve bez tarzı şeylerden başlamayın
Hulo2105 Hanniballl bence küvet makas gibi ıvır vızırları al ben öyle yapmıştım iyi ki erken almışım 12. Haftada başladım almaya şimdi 3-5 şey kaldı 28. Haftamdayım. Fiyatlar malum ne kadar erken o kadar iyi
Hanniballl Temel şeyler daha uygun olur bu dönemde almak için yani 😊 daha hic adım atmadığım için bu konuda tedirgin hissediyorum sanki yapmam gerek ama ben öylece duruyorum gibi geliyor
mickey Hanniballl 24 haftalığız daha yeni başladım alışverişe. O da ufak tefek şeyler. Kıyafet falan almadım daha çünkü son aylarda kaç kg olacağını bilmiyorum kg ma göre almayı düşünüyorum. Tombik doğupta yeni doğan kıyafeti 10-15 gün giyip üst bedene geçen bebeler var. Benim ki bi de haftası önde gidiyor çünkü. Bez konusunu da stok yapma bence çünkü o da kg ma bağlı bir şey. Ablam bebeğine yenidoğan bezden fazla almış çocuk hemen 2 noya geçince elinde kalmıştı paket
Hanniballl Açıkçası çok farkeder mi bilmiyorum ama ben 3,5kg esim 1,8kg doğmus bebegimiz çok iri doğar mı? Yoksa bizim gibi mi doğar bilmiyorum. Beslenmenin payı çok tabiki ama genetik faktörü etkili mi acaba 😊
Hanniballl Hanniballl belkide uzun süre 1 numarada gidebilir.. ama dediginiz gibi temelde son zamanlara doğru hepsinden biraz alıp ihtiyaca gore fazlalastirabilirim 😊