Melk-95 16.haftadayım görenler 7-8 aylık gibi diyor. Gerçekten de öyle. Çok şiş karnım. Eğilirken uyurken zorluk çekiyorum, çok fazla gaz ve şişkinlik var. Sabah uyanıyorum ve iki saat geçmeden karnım davul gibi oluyor. Var mı aranızda böyle olan
Cicianne55 Anonimi1 ben hiç anlamadım ne zaman çıktığını ama geç çıktı çünkü tribe giriyordum bu neden hala çıkmıyor diye.. Sanırım 27′den sonra belirginlesti benim 🙄
Bubenimevet Derya7753 ilk haftalarda herkes kilo verirmiş bende 8 haftalık hamileyim 45 kiloydum 48 oldum kilo alabilen bir yapım yok iki ayda bukadar almak normalmiymiş ki🙈
Derya7753 Bubenimevet valla bende kilo alan biri değildm ne kadar yesemde millet benim yediklerimden hemen kilo alırdı ben asla almazdm 😀 yanı birden yükselip sonra düşünce korktum
Nes7616 Anonimi1 Şuan 5 bitti tam 21+0 ama karnım Şuan 7 8 aylık gibi herkes ikiz mi diyo ya da doğum yakın mı diyorlar 🙄🙄🙄 erkek ilki de erkekti ve aynı şekildeydi gerçekten çok sivri ve öne doğru sürekli uzayan bir göbeğim var
Fundaaaaa Anonimi1 ilk bebeğimde 8. Ayımda daha yeni hamileyim sanılıyordu hiç yoktu 😂 2. Oğlumda 3. Ayımda kocamandı karnım gören 5-6 aylık sanıyordu bu 3. Bebek 3 aylık oldu hala birşey yok 😂 ama kilo da almadım bunda bu sefer veriyorum kilo tam tersi
Yesimdeniz Anonimi1 evet canım sağlıkla sıhhatle gelsinler görüşler zaten doğumdan sonra gidiyo kalmıyo😊