1palyaco Göbek deliğimin iki parmak altında damarlar belirginleşmiş morarmış sanki oraya darbe almışsın gibi ama öyle brşey olmadı . Sizinde göbeğinizde böyle morluklar var mı?
Ceku00 1palyaco benim hamileliğimin ilk haftalarından beri var 31. Haftaya girdim hala var herhangi bir problem değil yani o ☺️
EceNaz26 1palyaco karnın gerildiği için deri inceliyor ya belki ondan belirtmiştir benimde goguslerimde oldu karnımın altını göremiyorum belki orda da vardir 🤣
Pinaargunes 1palyaco ben hic catlamadm ama dediginiz gibi benimde catlak gibi mor gibi bsey olusmus ilkkez fark ettm iki gundur var 33+3 haftalgz buzamana kadsr yoktu bakalm🙏 saglikla gelsin inşallah
1palyaco Ecmsrn hayır yani mor mor duruyor kılcal damarlar çizgi halinde belirginleşmemiş toplu halde bi morluk var acaba dedim varis oluyor mu karında
1palyaco Ceku00 sezeryanı falan olumsuz etkilemez sanırım doktoruma da göstermeyi unuttum 1hafta sonra gideceğim ozaman göstericem ama benim gibi olan var mı diye merak ettim . İnşallah dediğiniz gibi problem değildir 😇🌸
1palyaco Pinaargunes benim bayadır var bende 35haftalık gebeyim . İnşallah bir sorun teşkil etmez sağlıkla zamanında alalım kucağımıza bebeklerimizi 🌸🌸