Mucizembenimle777 Kızlar hadi neler yaptığımızı paylaşalım yumurtalama günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? İlişkiden sonra ne yapıyorsunuz (popo altına yastık koyma vs?) Uyguladığınız kürler, vitaminler var mı? Taktikleri paylaşın hadiii🥰🥰
Merve-metin Mucizembenimle777 bat 17-20si arası hiçbişey yapmıyorum ilişkiden sonra direk kalkıp duş alıyorum yastığı da denedim yarım saat uzandığım da oldu ama olmadı belki vakti vardır 2 günde bir değerlendiriyorum hayırlısı inşallah 🙏🏻
glycnkrt Mucizembenimle777 bacım en önemli taktik kafandan atmak. 5 sene çocuğu olmamış biri olarak söylüyorum. ikincisi düşünürsen kesinlikle rahim filmi çektir. çektirdikten 15 gün içinde hamile kaldım. kızım 15 aylık ve şuan yine hamileyim. ikinci hamileliği istiyordum ama olmaz diye düşündüm hiçde bacak falan kaldırmadım direk kalktım yıkandım hatta çünkü kızım var ne kadar hızlı olursak o kadar iyiydi. diyeceğim kafana takmaaa 🙂 Allah’ım en güzelini nasip etsin sevgiler
Eliffyamann Mucizembenimle777 ayyy bu postu gördüğüme cok sevindim😂😍 benim uygulama adeti 25i gösteriyor ama erken yumurtladim büyük ihtimal 21 22 adet günüm 😍 cok fazla değerlendiremedim bir gün dolu bir gün boş gibi oldu yumurtlamamı kaçirdim mı bilmiyorum ama yastik koyuyorum belime yatiyorum bir süre, folik asit başladım, bakalım nasipte varsa olur, oğluma tek gecede hamile kaldım bunu merak ediyorum🤷🏼♀️
Feliz Mucizembenimle777 çatlama gününde ilişki oldu hiçte ayak falan kaldırmadım yukarı hemen kalkıp gittim ama hamile kaldım. Bence esas çatlama gününü değerlendirin❤️
imcakir Ben pek inanmasam da ayak kaldırma ve popo altı yastık yapmaya başladım bir kaç gündür 😂 tek yaptığım folik asit kullanmak ama yorumlarda balık havuç kuru yemiş yemek ve su içmenin etkili olduğunu okudum bugün onları da deneyeceğim
Mucizembenimle777 imcakir bat kaç sizin? Benimde doktorum folik asite başlamamı önerdi inşallah işe yarar🤲🏼🤲🏼
busrax_ Mucizembenimle777 folik asit hamile kalmanız için değil bebek oluşursa sağlıklı olması için kullanılır
imcakir Mucizembenimle777 Mucizembenimle777 20 si, evet evet mutlaka başlayın ben 2.5 ay önceden başladım sayılır hatta doktor bana en az 3 4 ay önce başla demişti genel kontrole gittiğim de ama biraz planları öne çektik. Umarım her şey gönülünde göre olur 🙏🏻😇
Mucizembenimle777 Merve-metin bende yastık koymuyorum ama uyuyorum üstüne birde folik asit başladım hadi birbirimize güzel haberler verelim inşallah 🤲🏼
imcakir Merve-metin Merve-metin yine de hemen kalkmayın bence evet belki yastık ayak dikmek çok tıbbi şeyler olmasada doktorlarda bir süre uzanın diyor.. yine siz bilirsiniz tabi 😊
Mucizembenimle777 busrax_ evet canım biliyorum 2 kere düşüğüm olmuştu o nedenle verdi sağlıklı gebelik oluşsun diye kullanıyorum
Merve-metin imcakir 11 ay yarım saat yeri geldi 1 saat uzandım popo altına yastık koydum asla olmadı bu ay hiçbirini yapmıyorum belki bu şekilde tutar 😀 her yolu her yöntemi denedim asla olmuyor hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar kaç tane test yapmışımdır 11 ayda hiç hatırlamıyorum sanırım yoruldum ondan bişey yapmıyorum
Furqane2002 Bat 23 usandığım için hiç bir şey yapmıyorum😂adet günüm başlayan günü 1 aylık folik asit kullanışım bitti bu gün yarın yumurtlama günü, yarım saat uzanıyorum sonra duş alıyorum
yarenn98 Folik asite başladım, hayıt otu aldım, eşime keçiboynuzu özü içiriyorum, hepsini ilk defa bu ay yapıyorum altı aydır deniyoruz. Bütün tuşlara bu ay bastım😀 yastık vs de ilk defa denedim bakaliiimmm
Mucizembenimle777 yarenn98 ayy hadi inşallah ya hayıt tohumunu bide macununu çok duydum bu ay olmazsa başlayacağım
Buseemm Mucizembenimle777 evet hayir tohumuna bende baslayacagim galiba bende deneyecegim onu kizlar bide birinden bi tavsiye aldim hem aerkek hem kadin kullanabiliyormus egemen diye bi macun galiba ikimiz de kullanicaz bu ay ondan da siparis vericem . Esim vitamin ilaci yazmisti doktor zeucid diye onu kullaniyor ben folbiol kullaniyorum folik asit . Yumurtlamayi fln da takip ettim bu ay degerlendirdim. Yumurtlama gununde acikcasi iki gün degerlendirdik ben duş almadim riske atmak istemedim.direk yattim .bat da 12 13 6 gun kala testte negatifti . Kasigimda sanci oluyor arada bide göğüslerim cok ağrıyor sisti ve yanlis gormuyorsam göğüs ucunun rengi hafif koyulasti ama adet olursam da sasirmam 🤣🤣
Mucizembenimle777 Zehasve çok erken canım ya negatif çıkrsa üzülme diye diyorum çünkü büyük ihtimalle negatif çıkabilir